Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

BAD HOFGASTEIN

FAKTA OM BAD HOFGASTEIN

mountains-black.svg mountains-red.svg mountains-blue.svg
BLÅ 60 KM
RØDE 117 KM
SORTE 24 KM
201 KM PISTER

PISTER

Højeste Skiløb2686

Længste nedkørsel10 km

Antal Lifter47

Langrend98 km

Off-PisteJa

Fun-ParkJa

SKILØBET

Børn snowflake snowflake snowflake

Begyndere snowflake snowflake snowflake

Øvede snowflake snowflake snowflake snowflake

Eksperter snowflake snowflake snowflake snowflake

Showboards snowflake snowflake snowflake snowflake

Off-Piste snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

BYEN850 m.

Østrigsk charme snowflake snowflake snowflake snowflake

Afterski snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

Shopping snowflake snowflake snowflake snowflake

Restauranter / Caféer snowflake snowflake snowflake snowflake

Wellness snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

Andre aktiviteter snowflake snowflake snowflake

SKILØBET

Bad Hofgastein ligger i Gersteinertal, og med den nye Schlossalm lift hænger det komplet sammen med Badgastein og Angertal.
Her får du et perfekt udgangspunkt for en skiferie med hele familien, dog bedst for familier der rejser med lidt større børn. Udfordringer er der nok af! Området omkring Bad Hofgastein er det største i Gersteinertal, da det er muligt at køre i alle 3 områder; Bad Hofgastein, Bad Gastein og Angertal helt uden at skulle tage en ski bus.

Angertal er især god til mindre børn eller hvis du er helt ny på ski. Her får du gode transportbånd der kan fragte børnene op og prøve kræfter med skiløbet for første gang.

I Bad Hofgastein findes varierede og vel præparerede pister som gør at hele familien kan være sammen på ski. Det er også her du finder den længste piste i området – en nedfart på hele 10,5 km. lang. Så medmindre man har virkelig gode lårmuskler, så kræver det et stop (eller flere) på turen ned.

Her er virkelig godt skiløb i fantastiske østrigske omgivelser. Tag en pause på én af de mange Ski Huts oppe i terrænet, og nyd f.eks. en varm gullasch, en klassisk schnitzel eller bare en kold øl eller sodavand, toppet med den mest fantastiske postkort-udsigt. Det gør både smagen og øjeblikket til noget særligt – og man nyder sin pauser fra skiløbet endnu mere. Bad Hofgastein giver dig uovertruffet skiløb og en natur der er som balsam for sjælen.

 

HOTELLER | BAD HOFGASTEIN

Se alle hoteller i Bad Hofgastein
Haus Bergblick

Lækker, prisvenlig og central indkvartering i Bad Hofgastein

  • Kort til lift og byens muligheder
  • Lejligheder 4 - 8 personer, med balkon/terrasse
  • Høj standard og hyggelig indretning
  • Fra 4195 kr. /voksen (rabat på børn u. 18 år)
Læs mere om hotellet

SÆrligt for Bad Hofgastein

Byen:

I Bad Hofgastein er der – ud over skiløb selvfølgelig – dømt ren nydelse som kun en østrigsk by kan give dig. Her er wellness for alle pengene, og byen er både hyggelig og charmerende. Her findes alt hvad du har brug for på skiferien, og Alpha Therme kan, ligesom i Bad Gastein, give dig en velfortjent pause fra pisterne. Slap af og varm musklerne op i de varme bade og saunaer, så de er klar til endnu en ny kommende dag på ski. Forkæl også gerne dig selv med en lækker velvære massage.

Byen byder desuden på masser af shopping og et bredt udvalg af hyggelige cafeer og gode restauranter med det klassiske østrigske køkken. 

Liftkort og skiskole: 

Gør skiferien meget nemmere og lad os klare bestilling af lifkort og booking af skiskole allerede hjemmefra. Så slipper I for lange køer, eller evt. udsolgte skiskoler. Vi sørger for at alt ligger klar til jer, når I ankommer.

Når du køber liftkort i Bad Hofgastein, så får du samtidig adgang til hele området i Gasteinertal – alle 5 områder: Bad Hofgastein, Bad Gastein, Dorfgastein, Sport Gastein og Grossall.
Der er derfor rigeligt med pister at udforske på samme liftkort, så du bliver ikke nødvendigvis træt af at køre på de samme pister hele skiferien. Du vil endda kunne stå på ski og snowboard i alle Ski Amadé-skiområderne, da Gastein er en del af den skiforening. Start bilen én af dagene, kør f.eks. Wagrain – og lad det være denne dags ”nye” løjper der skal tilkøres og opleves. Du får med Ski-Amadé områderne hele 760 km pister – det bør være rigeligt for selv den mest erfarne og habile skiløber!

Vi kan tilbyde skiskole med danske skiinstruktører. En afgørende faktor hos især børn er, at de føler sig i trykke rammer før de kan lære at stå på ski, og med dansktalende instruktører bliver jeres børn hurtigere fortrolige med skiene og får lyst til at lære mere. Der er to der ting der gælder når det er børn; tryghed og leg. Når det til gengæld er på plads, så bliver man overrasket over hvor meget de kan lære på få dage! Bare vent, inden du får set dig om, så kører de fra dig på pisten – eller offpiste.

Er du voksen nybegynder eller har du brug for at få finpudset stilen og skiløbet, så kan også du nyde godt af de danske skiinstruktører. Én ting er sikkert – det er godt givet ud at tage nogle undervisningstimer – uanset niveauet. Det er aldrig spildt, og man lærer noget nyt hver gang. Instruktørerne sørger selvfølgelig for at tilpasse udfordringerne til dit niveau. Også du skal føle dig tryg – og det skal være sjovt!

Vi kan klart at anbefale at gøre brug af skiskole – og så selvom det kun er for en enkelt time. Det gør en stor forskel!

Pistekort

Andre Skiområder