Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

BAD GASTEIN

FAKTA OM BAD GASTEIN

mountains-black.svg mountains-red.svg mountains-blue.svg
BLÅ 60 KM
RØDE 117 KM
SORTE 24 KM
201 KM PISTER

PISTER

Højeste Skiløb2686

Længste nedkørsel10 km

Antal Lifter45

Langrend35 km.

Off-PisteJa

Fun-ParkJa

SKILØBET

Børn snowflake snowflake snowflake

Begyndere snowflake snowflake snowflake

Øvede snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

Eksperter snowflake snowflake snowflake snowflake

Showboards snowflake snowflake snowflake snowflake

Off-Piste snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

BYEN850 m.

Østrigsk charme snowflake snowflake snowflake snowflake

Afterski snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

Shopping snowflake snowflake snowflake snowflake

Restauranter / Caféer snowflake snowflake snowflake snowflake

Wellness snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

Andre aktiviteter snowflake snowflake snowflake snowflake

SKILØBET

Bad Gastein er for dig der vil have noget af det bedste – og lidt af det hele. Fra formidabelt varieret ski løb til legendarisk afterski, wellness, shopping og ikke mindst den autentiske stemning af Østrig når det er bedst.

Bad Gastein ligger i Gersteinertal, og her får du 201 piste kilometer fordelt på 5 bjergtoppe. Her findes pister til alle niveauer i de 5 områder – Badgastein – Bad Hofgastein – Dorfgastein – Sportgastein og Grossarl.
Med muligheden for at køre i hele 5 områder, giver du dig selv nogle af de bedste muligheder for et varieret skiløb. Både for nybegyndere og øvede. Bemærk, at der i dette område kan være pister der er mere stejle, end ”pistens farve” angiver.

Børnenes muligheder er bestemt heller ikke overset, for her er masser af godt skiløb til familien med mindre børn. Imellem Badgastein og Bad Hofgastein - som hænger sammen med lifte og piste - ligger Angertal som er et klart farvorit sted for børnene. Her er gode transportbånd der fører børnene op på bakkerne, og pisterne ned er både gode og lette at starte op på. Er børnene tilmeldt skiskole, så kan forældrene passende udnytte tiden ”uden” børn, og prøve Ski Amadés længste piste, som ender i Bad Hofgastein.
Man kan komme til Angertal ved enten at køre dertil på, med skibussen eller i bil.

Sportgastein, som ligger i næsten 2700 m højde, byder på noget af det lækreste ski løb og endeløs smuk natur. Udsigten fejler ikke noget på en god solrig dag!
Her er gode muligheder for at køre i uberørt sne og helt formidable pister. Sportgastein er med sin beliggenhed i højderne, næsten snesikker. Også selvom det er sidst på skisæsonen.

Dorfgastein og Grossal er stedet med de gode brede pister og skal også helt klart besøges. Badgastein og Bad Hofgastein er forbundet via pister og lifte, mens Dorfgastein og Grossall nemt kan nås med en af de mange skibusser, der gratis (med liftkort) tager dig hurtigt fra ét skiområde til et andet.

 

HOTELLER | BAD GASTEIN

Se alle hoteller i Bad Gastein
Alpenhof

Huset Alpenhof ligger helt centralt i byen, i gåafstand til lift og med flot udsigt over bjergene og dalen.

 • 5 min. gang fra hovedliften
 • Lækre lejligheder til 7-11 personer
 • Lige i centrum, kort afstand til alt i byen
 • Fra 3450 kr./voksen (rabat for børn u. 18 år)
Læs mere om hotellet
Haus Lothringen

Fine lejligheder lige i centrum af byen, de fleste med balkon. Gåafstand til lift, wellness og byens muligheder. 

 • Central beliggenhed, 500 m til liften
 • Lejligheder for op til 11 personer
 • Flot udsig over byen og bjergene
 • Fra 3730 kr./voksen (rabat for børn u. 18 år)
Læs mere om hotellet
Residenz Lothringen

Lejligheder med central beliggenhed i byen, og kun 500 meter til liften.

 • God beliggenhed, flot udsigt
 • Gåafstand til restauranter, wellness, barer
 • Små og store lejliheder - op til 8 personer
 • Fra 3450 kr./voksen (rabat for børn u. 18 år)
Læs mere om hotellet
Sonnenwende

Fantastisk panorama udsigt over Gastein dalen og bjergene. Flotte, store lejligheder.

 • 500 meter fra hovedliften Stubnerkogel
 • Skønne rammer for skiferien i Bad Gastein
 • 30 velindrettede lejligheder til 4-10 personer
 • Fra 4245 kr./voksen (rabat for børn u. 18 år)
Læs mere om hotellet

SÆrligt for Bad Gastein


Byen Bad Gastein er en gammel spa-og kurby, og hvis du er til kombinationen af skiløb og wellness, så er du kommet til det rette sted. Byen er rigtig hyggelig, med sine smalle og stejle gader og gamle bygninger. Byen er bygget ind i det bjergrige landskab, og klipper stikker frem her og der. Nydelsen og stemningen ved at sidde på én af byens mange cafeer eller restauranter, fuldender som regel en god dag på ski.

Byens termiske kilder har i årevis tiltrukket både skiløbere og andre turister, og du bør give dig selv mulighed for at prøve et af de varme bade. Det er klart en oplevelse værd. I Felsentherme som du finder lige ved gondolen i Badgastein, kan du give dig selv hen – og lade både krop og sind slappe helt af. Her er flere bassiner både ude og inde, forskellige typer af saunaer og en 32 grader varm hot-spring relaxing pool.

Har man lyst til at prøve det lokale køkken, så findes der et stort udvalg af forskellige restauranter i byen. Tag en slentretur, og fald ind på det sted som passer lige til jer. Menukortet mange steder byder på det traditionelle østrigske køkken, og med mange egns-retter. Er man mere til pizza og andet fastfood er det selvfølgelig også en mulighed.

Har skiløbet ikke gjort kroppen helt træt, og er man på udkig efter en god omgang after ski, så kan Bad Gastein også tilbyde dette. Byen er en livlig by, med et aktivt natteliv og mange bare og after ski steder. Her er der ikke sparet på festlige steder, hvor du kan nyde den fantastiske og klassiske after ski musik, og kølige drinks. Stemningen og det gode humør kommer helt af sig selv, så glæd dig til en sjov aften i Bad Gastein.

Liftkort og skiskole:

Gør det hele meget nemmere og lad os klare bestillingen af lifkort og booking af skiskole. Så sørger vi for at det hele ligger klar til jer når I ankommer.

Med liftkortet til Bad Gastein, får du samtidig adgang til hele Ski Amadé, der dækker over 5 kæmpestore områder i Østrig. Det vil med andre ord sige, at udover Bad Gastein kan du benytte samme liftkort hvis du vil udforske andre destinationer, f.eks. at tage bilen og køre til Wagrain en dag og udforske området der. Med Ski Amadé liftkortet kan du ikke løbe tør for pister, for der er hele 760 km pister at køre på, så uanset om du står fra morgen til aften, og som habil skiløber har fart på – så når du ikke det hele på en uge.
I menupunktet Pistekort kan du se nærmere på Bad Gastein området, samt dine muligheder indenfor Ski Amadé. Liftkortet rækker til det hele.

Vi kan tilbyde skiskole med danske skiinstruktører i Bad Gastein. Det kan være en afgørende faktor hos især de mindre børn, at de føler sig i trygge rammer med en dansktalende instruktør, før de rigtig sig selv lov til at lære at stå på ski. Når sproget ikke er en udfordring, så bliver børnene som regel hurtigere fortrolige med skilæren, og det hele bliver mere ”leg” end reel skiskole. To faktorer der er kan være afgørende for om børnene får en fantastisk oplevelse og det fulde ud af skiskolen. For selvom der er meget ”leg” så skal man ikke undervurdere hvad blot få dage på skiskole kan lære børn. De bliver meget hurtigt små skiløbere der sagtens selv kan stå på grønne, røde og endda blå pister.
- Måske er det anledning til at man som voksen også skulle booke et par timers skiskole, bare for at kunne følge med…

Uanset om det er første gang man prøver kræfter med skiene, eller om man har været på ski flere gange, så er det altid godt givet ud at tilbringe nogle timer med en af de danske skiinstruktører. Nybegyndere får en meget bedre start, når grundteknikken bliver lagt fra starten, og øvede får pudset stilen af (eller vinket farvel til dårlige vaner, der måske er en barriere for at udvikle skiløbet). Selv en enkelt times undervisning kan gøre en forskel, og vi hjælper med at sørge for at der er booket plads til jer hvad enten det er på hold eller som eneundervisning. 

Pistekort

Andre Skiområder