Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

LUKSUS REJSER

Badeferie i verdensklasse, 5*

5 stjernet luksus i hjertet af Stone Town, 2 nætter

Centralt placeret i den gamle by og helt nede ved strandkanten ligger det majestætiske hotel Park Hyatt. 

Luksus i verdensklasse. Diskret elegance, moderne stil, moderne teknologi og tidløst design. Værelserne ved havet har en spektakulær og malerisk udsigt over dhow-havnen og Det Indiske Ocean.

Park Hyatt har til huse i Mambo Msiige - en storslået bygning af stor historisk og kulturel betydning. Fra det øjeblik I træder ind i hotellet, bliver I suget ind i Stone Towns historie, nåde og mystik. I kan fordybe jer i Stone Town-livet i gamle dage, opleve et typisk Zanzibari-palæ og svælge i en af øens sande arkitektoniske perler.

På restauranterne kan I nyde et udvalg af autentiske retter og mere afslappet mad. Alle barer og spisestuer har deres egen terrasse med udsigt over Det Indiske Ocean.

Der er gåafstand til alle byens seværdigheder. Gå på eventyr i de små snoede gader og fortab jer i den autentiske atmosfære. 

Kom tæt på naturen i den tropiske have og smukke strand, 8 nætter

De små luksushytter ligger smukt gemt i en frodig tropisk have. Alt er bygget med fuldkommen omhu og respekt for materialerne. Der er tænkt ekstravagance og lækkerhed ned i de mindste detaljer. Stilen er afrikansk og går igen i både indretningen og kunsten. De store senge har myggenet.

Miljøet har stor betydning. De tænker i upcycling og økologisk livsstil. Bruserne er bygget ude i en lille privat gårdhave - en lille hyggelig hule med et loungemiljø med planter, hængekøje og behagelige stole, man kan slappe af i. Det er eventyrligt at bade under åben himmel med naturens og havets lyde i baggrunden. Flere af husene har en privat jazzusi.  

Husene nede ved stranden er indrettet med en stor terrasse, der åbner op ud mod det azurblå vand og har lille privat strand.

Nede på stranden er der bygget en stor designerpool, der smukt harmonere med omgivelserne. Der er flere områder med liggestole-miljøer - det er en af de smukkeste strande på hele Zanzibar, hvis ikke den allersmukkeste. Den ligger i Kendwa - det område, hvor der er mindst forskel på ebbe og flod.

Solen går ned over havet og dens smukke farver falder ind over beachbaren og bålet, som bliver tændt på stranden. Stemningen 'tusind og en nat'. De behagelige stole indbyder til at slappe fuldstændig af med en kold øl og bålets hypnotiserende gløder.

Nogle aftener sætter de en storskærm op nede på stranden og laver biografaftener.

Restauranterne på Zuri Zanzibar tilbyder en fusion af europæisk, afrikansk, arabisk og indisk mad - det absolut bedste af Det Indiske Oceans kusine. De storslåede naturlige omgivelser er den ideelle kulisse for en enestående madoplevelse, uanset om I vælger at sidde på stranden, ved swimmingpoolen, på en af Zuri Zanzibars restauranter nede ved strandkanten, som en picnic på en dhow eller i privatlivets fred på jeres egen terrasse.

Zuri Zanzibar tilbyder massage, udendørs fitness, pools og 'Wellbeing by Elements', der tilbyder jer en velværeopgradering, der har til formål at øge immuniteten, opnå balance og give værktøjer til livslang mental og fysisk selvstyring.

Et absolut paradis.

Donationer i stedet for penge til tiggere, 8 nætter

For at forebygge tiggere og få børn og unge i skole, har Zuri Zanzibar et program, hvor de samler ind til de lokale. Hvis I har plads i kufferten tager de meget gerne imod donationer i form af gamle laptops, engelske bøger, briller, tøj, apparater til måling af blodsukker, håndværktøj, loppemiddel og  genanvendelige bleer og bind.

Zuri Zanzibar gennemfører adskillige langsigtede initiativer sammen med lokalsamfundet, virksomheder og organisationer for at opnå renere miljø og hav og for at fremme beskæftigelse, uddannelse og bevidsthed i Zanzibar.

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.