Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

LUKSUS REJSER

Orangutanger, storby & badeferie

Jeres rejse starter i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad, hvor I har et par dage til at gå på opdagelse, shoppe og nyde Østens mest velfungerende storby – og alle de spændende kontraster der gemmer sig i gader og stræder! Kuala Lumpur er nemlig en by, hvor øst møder vest – og hvor mange forskellige kulturer og minoriteter gennem tiden, har været med til at forme byen, som den er i dag.

Oplev Østens charme på et af de mange lokale markeder eller tag på et kulinarisk eventyr på streetfood markedet i China Town. I må heller ikke snyde dig selv for at opleve de berømte Patronas Towers og de store moderne shoppingcentre, hvor de store modehuse står klar til at tage imod dig og dit kreditkort.

I Kuala Lumpur skal I bo på Mandarin Oriental Hotel, et 5-stjernet hotel med udsigt over blandt andet Kuala Lumpurs imponerende skyline og store grønne park, KLCC Park – kun et kort stykke fra de berømte Patrona Towers.

Madarin Oriental Hotel har derudover et lækkert pool-område med infinity-pool, golfbane, tennisbaner, og luksuriøse spa-behandlinger. I finder også hele 10 forskellige restauranter på det lækre hotel, så hvis energien ikke er til at gå ud at finde noget, så er det nemt at finde næsten hvad som helst uden at forlade hotellet.

Efter nogle spændende dage i Kuala Lumpur flyver I til Sandakan på udkig efter orangutanger og Borneos vilde dyreliv. Her bliver man virkelig betaget og overvældet af naturen!

Borneo tilbyder noget af den vildeste natur i hele Asien, og det skal I opleve på denne rejse, når I skal på en 4-dages udflugt i junglen - efter en blød landing, og en overnatning på Sepilok Nature Resort i Sandakan sætter eventyret for alvor ind!

Her skal I bo midt i junglen og lade jer betage af den utrolige flora, der vokser her, alt imens I kan nyde Sukau Rainforest Lodges luksus og slappe af i de bedste rammer. Det er det perfekte udgangspunkt til at bearbejde dagens oplevelser og sørge for, at det hele sætter sig fast på nethinden, inden den næste oplevelsesrige dag begynder.

I vil komme til at opleve både vilde elefanter, orangutanger, næseaber, tukaner, isfugle, krokodiller og meget, meget mere… I skal på sejltur tidligt om morgenen, i en båd med elmotor, så man virkelig kan mærke og høre livet i junglen - og så dyrelivet ikke bliver forstyrret i deres morgenrutiner. Man får et utroligt indblik i arbejdet, der bliver gjort for at give alle de spændende dyr det bedste udgangspunkt for overlevelse og bevarelse - og I får en oplevelse, I ALDRIG vil glemme...

Jeres 4-dages Orangutang-safari byder selvfølgelig også på et besøg på det lokale orangutang-rehabiliteringscenter. Her kommer I virkelig HELT tæt på de fantastiske dyr!

Rehabiliteringscentret redder orangutanger i junglen. Enten unger der har mistet deres forældre, eller orangutanger der er blevet skadet på en eller anden vis. Personalet på centret tager derefter aberne ind, og behandler dem - samtidig med at de sikrer sig, at orangutangerne på et senere tidspunkt igen selv kan overleve i den vilde jungle. Her kan man sagtens få flere dage til at gå med at se og opleve det helt utrolige arbejde, der bliver gjort for at passe på orangutangerne!

Her får man virkelig indsigt i livet i og omkring den tætte jungle. Læs hele dagsprogrammet, og meget mere om de oplevelser der venter jer, på linket ude til højre.

Efter 4 dage med utrolige natur- og dyreoplevelser flyver I til Borneos største by, Kota Kinabalu. Stemningen i byen er virkelig hyggelig, og så er byen desuden et springbræt til massevis af spændende udflugter i lokalområdet.

Tag med en lokalguide på cykeltur og oplev området på to hjul eller tag på raftingtur gennem de naturskønne områder. Her er I sikret et godt adrenalinsus! Kota Kinabalu er også hjemstedet for bjerget "Mount Kinabalu", hvor de 4095,2 meter skal bestiges på 3 dage/2 nætter. Her skal I på en bjergtagende tur og opleve den ubeskriveligt smukke udsigt, når man tidligt om morgenen når toppen, og ser solen stå op i horisonten! 

I Kota Kinabalu bliver I indlogeret på Shangri-La’s Tanjung Aru Resort & Spa, i et værelse med egen balkon, hvorfra der er udsigt udover bjergene. Resortet ligger LIGE ved stranden, og har et lækkert pool-område, så det er let at skrue ned for tempoet og holde lidt badeferie efter en dag fyldt med oplevelser – eller hvis man bare trænger til at smide fødderne lidt op!

Hvis man har brug for at blive lidt ekstra afslappet, er der også en luksuriøs spa på resortet, hvor man kan blive forkælet med massage og andre spa-behandlinger. Der er også hele seks forskellige spisesteder, hvor der bliver serveret mad fra næsten hele verden!

Hvis I har et par timer til overs en aften eller eftermiddag, vil vi anbefale, at I tager en tur ned til byens lokale havnemarked - stemningen er så hyggelig, og man kan få et rigtig lækkert, lokalt og HELT frisk måltid - direkte fra havet.

Rejsen slutter på Perhentian Islands. Her venter der jer et ægte bounty-paradis med det klareste turkisblå vand og blødt hvidt sand – en af vores absolut FAVORIT badeferiedestinationer, som vi er vendt tilbage til igen og igen…. Og igen.

Perhentian Islands er et barfodsparadis, hvor I smider skoene, når I kommer og først tager dem på igen, når turen vender hjem mod Danmark. Nyd både fantastisk snorkling direkte fra stranden, ægte afslapning og badeferie samt mange udflugtsmuligheder!

På Perhentian Islands bliver I indlogeret på Bubu Villa, i en Garden Villa – her er der god plads både i og omkring resortets villaer, og de har alle egen terrasse, hvorfra man kan nyde de skønne omgivelser.

Bubu Villa ligger LIGE ved stranden, som er privat, og der er derfor garanti for, at der ikke er fyldt med turister. Der er god plads til at slappe af, sole og bade! Resortet tilbyder også forskellige vandsportsaktiviteter, og har en café, der serverer måltider i løbet af hele dagen, med udsigt over bounty-stranden.

Nyd nogle af Østen allerbedste strande til fulde, med masser af afslapning - eller tag snorklen under armen og tag på opdagelse omkring øerne og se, om I kan finde nogle af de smukke havskildpadder, revhajer eller spændende skibsvrag, som man kan svømme omkring.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Borneo

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.