Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

LUKSUS REJSER

Luksusferie på 5-stjernede Velassaru Maldives

På Velassaru Maldives er både service, omgivelser, indlogering og aktivitetsmulighederne i top - så lad den skønne maldiviske ferie-stemning tage over og nyd livet til fulde på det 5-stjernede luksusresort!

Resortets bungalows og villaer er alle af træ, og sørger virkelig for en tropisk feriestemning - hele vejen rundt. Det hjælper selvfølgelig også, at der fra alle villaer og bungalows er uforstyrret udsigt over havet og de kridhvide strande.

Foruden bounty-strande, næsten så langt øjet rækker, er der også et utroligt lækkert pool-område med infinity-pool. I kan også booke jeres villa med egen private pool eller en bungalow direkte over havet, så det er lige til at hoppe i det skønne, krystalklare vand!

Udbuddet af aktiviteter og udflugter på resortet kan man heller ikke brokke sig over. Der er både vand-, adventure- og sportsaktiviteter, yoga undervisning, bådture ved solnedgang og bådudflugter, hvor de lokale viser de traditionelle maldiviske fiskemetoder.

Hop i badetøflerne på jeres værelse, nyd godt af de lækre produkter og lad Velassaru Maldives sørge for en fantastisk, ubesværet og afslappende ferie!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.