Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

UNIQUE DEALS

Thailand efteråret 2024

Hvis sommeren er for kort, og du synes det danske efterårsvejr er lidt for blæsende, regnfuldt og kedeligt. Så tag med os til Thailand. Forlæng sommeren og nyd efteråret i behagelig temperatur og tropiske omgivelser. 

Her får du vores bud på nogle skønne efterårsrejser, men husk, at vi som altid skræddersyer alle rejser. Så vil du have fjernet eller tilføjet noget til rejsen, så klarer vi også det. 

Bangkok - Koh Kood - Koh Chang fra kr. 16.900 pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

Det er ikke uden grund, at denne rejse er en af vores mest populære. Det er en super kombination af det bedste fra storby metropolen Bangkok og strandparadiset, som man har næsten for sig selv, på henholdsvis Koh Kood og Koh Chang.

Besøg i gyldne templer, smagsoplevelser fra kulinariske gadekøkkener, markeder og sejlads i kanalerne. Lækre palmeklædte hvide sandstrande og små dovne fiskerlandsbyer, brusende vandfald i frodig regnskov. Fred og ro i hængekøjen. Simpelthen vanedannende velvære. 

Nyd det og kom helt ned i gear. Tag med på udflugt og lad os vise dig Bangkok og øerne fra deres bedste side til lands og til vands.

Koh Samet - Koh Chang fra kr. 15.450 pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

Jeres thailandske eventyr starter på Koh Samet. En smuk og fortryllende ø, beliggende ud for Thailands kyst i den smaragdgrønne Siam bugt. Øen er kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare farvande og frodige tropiske skove - helt perfekte rammer for afslapning og eventyr i det omfang man har lyst. 

Øen er relativt lille, hvilket gør den nem at udforske på cykel, scooter eller med en af de traditionelle songthaews. På den måde kan I nå længere omkring og få opdaget flere dele af den smukke ø, end ellers!

Fra Koh Samet er det videre til næste halvdel af rejsen, som skal nydes på Koh Chang. Koh Chang er charmerende på den lokale måde, men tilbyder også lidt flere muligheder for restauranter, butikker, resorts og ikke mindst spændende udflugter.

Midten af øen er dækket af frodig jungle, og der er flere udflugter, der giver jer mulighed for at udforske det eksotiske plante- og dyreliv. Tag på guidet trekking i junglen, på spændende sejlture, på ø-hop til de omkringliggende bounty-øer eller tag ud og besøg det lokale elefantreservat og hjælp dem med at fodre og bade de store dyr.

Eventyr i det nordlige Thailand 
Vil I hellere udforske den nordlige del af Thailand, kan vi selvfølgelig også sammensætte en rejse hertil til en Unique Deal pris. 

Eksempelvis kan I tage på en skøn rundrejse i den nordlige del til blandt andet Chiang Mai, hovedstaden i det gamle Lanna Kongedømme og Chiang Rai med den Gyldne Trekant.

Rejsen vil tage jer til frodige bjerglandskaber, brusende floder, hundredevis af imponerende gyldne templer, lokal kultur, kunsthåndværk og kulinariske oplevelser på pragtfulde madmarkeder og besøg i stammelandsbyer. I får helt sikkert masser af indtryk med jer hjem. I den midterste del af Thailand venter flere spændende storby oplevelser i metropolen Bangkok. 

I kan med stor fordel også lade rejsen strække sig til Kanchanaburi, hvor I kan opleve det historiske område ved Riwer Kwai, se Dødens Jernbane og meget mere bag den skelsættende historie. Her kan I sove i det hyggelige Hintok område, med den mest vidunderlige udsigt over floden og junglen. 

Lyder dette tredje rejseforslag som noget for jer, så giv os et kald og hør nærmere - vi sammensætter rejsen præcis, som I ønsker det. 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.