Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

UNIQUE DEALS

Sommerrundrejse til Thailand

I starter jeres rejse i Bangkoks travle gader, hvor man virkelig får følelsen og oplevelse af ægte storby - med alt hvad der hører til. I har 2 nætter i Bangkok, til at gå på opdagelse i den fantastiske by. Travle gader, masser af lokalliv, lækker streetfood, massere af butikker og kultur. Lige præcis hvad der skal være, når man besøger en hovedstad.

Fra Bangkok går turen med et lokalt nattog til Khao Sok Nationalpark. Her venter der jer en helt utrolig naturoplevelse. I skal bo midt i junglen, i et hytte i trætoppene - midt mellem frodig jungle og dyreliv. I Khao Sok kan vi kun anbefale jer, at tage på nogle udflugter ud i den fantastiske natur, især Cheow Lan Lake er en kæmpe anbefaling! Her har I 2 nætter, inden rejsen går videre mod badeferie og afslapning.

Næste stop på denne sommer-rundrejse er Koh Phangan. Koh Phangan er den perfekte badeferie-ø, med lækre strande, rolige bølger, og masser af tid, til at komme helt ned i gear. Her har i 4 nætter, inden turen går videre til Koh Samui.

Koh Samui er også en badeferie-ø, men her er også lidt mere liv. Koh Samui gemmer på nogle af Thailands bedste strande, samtidig med at der er mulighed for at tage til byen, og kigge på butikker, og nyde godt af forskellige restauranter og barer.

Alle jeres stop på denne lille rundrejse har massevis af oplevelsesmuligheder, så om I bare vil nyde omgivelserne og slappe af, eller I vil ud og opdage nærområdet, er helt op til jer!

 

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.