Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

UNIQUE DEALS

Sommerferie i Thailand

Kombinér pulserende storbyliv i Bangkok med badeferie på Koh Tao og Koh Phangan. Koh Tao er et undervandsparadis, og man kan hoppe direkte i vandet fra bountystranden, med sin snorkel i hånden. Koh Phangan emmer af rolig stemning, afslapning og rolige bølger på de lækre strande.

I starter jeres rejse i Bangkoks travle gader, hvor man virkelig får følelsen og oplevelse af ægte storby - med alt hvad der hører til. I har 3 nætter i Bangkok, til at gå på opdagelse i den fantastiske by. Travle gader, masser af lokalliv, lækker streetfood, massere af butikker og kultur. Lige præcis hvad der skal være, når man besøger en hovedstad!

Fra Bangkok går turen med et lokal nattog til Koh Tao. Koh Tao er en paradis-ø, der især er kendt for undervandlivet omkring øen. Her kan vi kun anbefale at I taget en snorkel under armen, og tager på opdagelse i det klare vand, blandt farverige koraller og tropiske fisk. På Koh Tao har I 4 nætter på Sensi Paradise Beach Resort. Nyd livet på den lækre strand, det rolige hav, og den afslappende atmosfære.

Fra Koh Tao går turen mod Koh Phangan - her har i 5 nætter, til at komme helt ned i gear. Koh Phangan er den perfekte badeferie-ø, med lækre strande, rolige bølger, og masser af tid, til at komme helt ned i gear.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.