Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

UNIQUE DEALS

Efterårsferie på Zanzibar

Skøn efterårsferie på Zanzibar

Efterårsferie på Zanzibar er en god ide. Det er uden for højsæsonen og temperaturen er behagelig. Risiko for regn er minimal og skulle det ske er det bare små byger. Smilene og gæstfriheden er det samme. Strandene er indbydende og atmosfæren afrikansk tilbagelænet.

Vælg mellem to forskellige hoteller.

 

Villa Kiva, i et ECO Garden View dobbeltværelse, fra 11.650 kr./pr. person, v. 2 personer, inkl. morgenmad

Villa Kiva er et lille boutiquehotel, placeret direkte på stranden lige ved Matemwe på østkysten. Stedet er kendt for de gode muligheder for at dykke og snorkle. Her er 2 swimmingpools og ligger i rolige omgivelser men i fin gåafstand til byen. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Michamwi Sunset Bay Resort, i dobbeltværelse, fra 14.400kr./pr. person, v. 2 personer, inkl. morgenmad

Det lille paradis Michamvi Sunset Resort ligger lige ud til den smukke azurblå Chwaka bugt. Vegetationen går helt ned til vandkanten. Når det er lavvandet, kan stranden nydes fra poolen. Her er store lyse værelser og kig til havet fra alle husene. Morgenmaden og frokosten bliver serveret på terrassen helt ned til det azurblå vand. Her kan I finde ro og tid til fordybelse.

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.