Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

UNIQUE DEALS

Maldiverne i efterårsferien

Skal efterårets usikre vejrudsigt udskiftes med sol og varmeskiftes ud, bountystrande og azurblåt hav? Så tag på én af vores Unique Deals til Maldiverne i efterårsferien!

Rejs fra København og nyd 7 nætter på et af to fantastiske ø-resorts på Maldiverne inkl. helpension. Obs! også muligt at rejse fra Billund mod tillæg.

På begge ø-resorts, vil I blive indlogeret direkte på bountystranden. Det er den ÆGTE oplevelse af det smukke Maldiverne! Alle Bungalows har direkte udgang til det bløde sand, og egen veranda.

Vælg mellem ophold på 2 forskellige ø-resorts  - begge ophold er inklusive helpension

 

Sun Island Resort, Beach Villa - fra pris kr. 14.990 pr. person ved 2 personer

Resortet er den perfekte base for både par og familier – der emmer af en helt utrolig ro på øen, bølgerne er rolige, strandende bløde, og aktivitetsmulighederne mange. Sun Island Resort er et såkaldt ø-resort, og altså det eneste resort på øen – som desuden kan betegnes som en ÆGTE bounty-ø.

Midten af Sun Island er præget af frodige beplantning med palmer, alt omringet af kridhvide strande, der kun bliver brudt af de blide bølger, der roligt risler op på sandet. Øen er én af de større ø-resorts på Maldiverne, og der er derfor masser af plads til at udforske omgivelserne, både til lands og til vands. Tag på en rolig gåtur rundt på øen, eller hop op på en af resortets cykler – eller I kan tage ud og udforske øens helt eget koralrev med dykkermaske og snorkel.

På Sun Island Resort & Spa finder I både restauranter, kaffebar og en beach bar. Foruden flere forskellige træningsbaner, dykkercenter, og ikke mindst Sun Island Resort spa. Her tilbydes afslappende behandlinger som massage, ansigtsbehandlinger og aromaterapi,

 

Royal Island Resort - fra pris kr. 15.600 pr person ved 2 personer

Royal Island er en fjerntliggende paradisø og hver eneste dag er et nyt kapitel.  Øen er beliggende grøn og frodig i hjertet af den nordlige Baa Atoll.

I har jeres egen Beach Villa. Det perfekte sted at vågne op til uforstyrret havudsigt, den indbydende sandstrand og det smukkeste koralrev. Har I lyst til at være aktive er her alverdens vandsport inkl. dykkercenter og tennisbaner.

I kan også vælge en afslappende massage i den lækre spa afdeling. Og når sulten melder sig, nyder I godt af både det traditionelle og internationale køkken i hotellets restauranter.

Om aftenen bydes der på underholdning i baren, men I kan også nøjes med at nyde en cocktail i den betagende solnedgang.

 

 

 

 

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.