TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Unique Deals

Juleferie i Thailand 2024

Vi har flypladser på flere afrejser fra København til jul og nytår 2024 og har sammensat et par forskellige rejseforslag. Alle med inspiration til udvalgte oplevelser for dig, som er livsnyder. Vi designer dog hver eneste rejse ud fra dine ønsker, så kontakt os for sammensætning af præcis din rejse til Thailand.

Bangkok – Koh Kood – Koh Chang, pris fra 23.200 pr. person i delt dobbeltværelse

Det er ikke uden grund at denne rejse stadig er en af vores mest populære. Det er en super kombination af det bedste fra storbymetropolen Bangkok og strandparadis på henholdsvis Koh Kood og Koh Chang. Begge formidable øer. Oplevelserne begynder i storbyens travle gader, der myldrer af livlig aktivitet. Besøg i gyldne templer, smagsoplevelser på kulinariske gadekøkkener, markeder og sejlads i kanalerne. Dernæst lækre palmeklædte, hvide sandstrande og små dovne fiskerlandsbyer, brusende vandfald i frodig regnskov. Fred og ro i hængekøjen. Simpelthen vanedannende velvære. Nyd det og kom helt ned i gear. Tag med på udflugt og lad os vise dig Bangkok og øerne fra deres bedste side til lands og til vands.

Baseret på 3 nætter Ibis Bangkok (Standard værelse), 4 nætter Koh Kood Beach Resort (Bali House Garden View), 5 nætter Koh Chang Paradise Resort (Superior Garden View Bungalow)

Bangkok – Khao Sok – Khao Lak, pris fra 20.950 pr. person i delt dobbeltværelse

Denne spændende rejse kombinerer fascinerende Bangkok med jungle oplevelser i Khao Sok National Park og afslappende stunder på de lange sandstrande i Khao Lak. Storbyen overrasker. Blandt imponerende templer og indkøbscentre finder du spændende små markeder og lækker streetfood. Longtail både larmer i kanalerne og eskorterer dig rundt sammen med de lokale og du kan tage på cykeltur i byens grønne lommer blandt de mange skyskrabere eller hoppe på en tuk tuk omkring i gadernes storbymylder. Byens larm afløses af junglelyde i Khao Sok National Park på udkig efter det vilde dyreliv fra dit Tree House i trætoppene eller på smukkeste kanotur på Khao Sok River. Senere venter kilometervis af palmeklædte sandstrande i Khao Lak. Her er der fokus på total afslapning i rolige omgivelser.

Baseret på 2 nætter Ibis Bangkok (Standard værelse), 3 nætter Jungle House Khao Sok (Bungalow House (Jungle), 6 nætter The Leaf Oceanside Khao Lak (Leaf værelse)

Khao Lak – Koh Yao Yai, pris fra 22.100 pr. person i delt dobbeltværelse

På denne rejse er det ren afslappet strandferie. Først Khao Lak hvor du let bliver tryllebundet af de magiske solnedgange og den tilbagelænede ferie idyl. Udover lange sandstrande så nyd de mange gode spisesteder, lokale markeder og et bredt udbud af spa og massage muligheder. Og har du lyst til aktive oplevelser venter undervandseventyr på Similan øerne eller jungletrek og kanotur i Khao Sok National Park, en af Thailands absolut store naturoplevelser sammen med Cheow Lan Søen. Næste stop er et lille stykke næsten uberørt paradis. Smukke Koh Yao Yai med imponerende kalkstensklipper og lange hvide sandstrande. Her finder du gemte laguner og øde strande. Og rundt om i de små landsbyer er det nemt at få et autentisk indblik i den traditionelle levevis. Hvis du overhovedet kan løsrive dig fra det skønne resort så lej en scooter eller kajak og tag på opdagelse.

Baseret på 8 nætter The Leaf Oceanside Khao Lak (Leaf værelse), 4 nætter Elixir Resort Koh Yao Yai (Superior Villa)

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand