Forside/Unique Deal

Drømmen om sol og sommer bliver til virkelighed!

Ugens UNIQUE DEAL- spot pris og attraktive flytider!
Ta´ familien med på ”vinter” – badeferie til Thailand i 16 dage.

Få fingrene i denne uges UNIQUE DEAL
- Vinterferie til spot pris!

16-dages rundrejse i det centrale Thailand, med start i Bangkok og derfra videre til Elefant-øen Koh Chang. En rejse med, templer, markeder, hvide sandstrande, regnskov, eksotisk mad og en varm og velkommende gæstfrihed, der som prikken over i’et danner rammer om en skøn varm vinterferie.

Rejsen er inklusiv fly tur/retur, indkvartering på lækre hoteller med morgenmad og al transport på hele rejsen!

Der er kun et begrænset antal pladser, så saml familien og book nu!

 

Rejs den 3. februar 2018      

 • København – Bangkok, mellemlanding i Istanbul (2 timer, 40 min)
 • Hjemrejse den 19. februar 2018, Bangkok – København, mellemlanding i Istanbul (3 timer, 40 min)

  

 Prisen inkluderer alt dette:

 • Fly t/r København - Bangkok med Turkish Airlines
 • Privat transfer fra lufthavnen til hotellet
 • 2 nætter på Hotel Narai i Bangkok - 4-stjernet - Inkl. Morgenmad
 • Transfer med privat chauffør, og færge til øen Koh Chang
 • 12 nætter på Awa Koh Chang Resort – Superior Hillside - Inkl. morgenmad
 • Transfer fra Koh Chang til lufthavn i Bangkok inden videre hjemrejse
 • Rejsegarantifonden, Udvidet ansvarsforsikring

 

Tilbuddet gælder til og med 16. oktober 2017, og vi har kun et begrænset antal pladser.

 

Når I trykker på BOOK NU, ledes i til en ordreside, hvor I skal taste nogle oplysninger for at vi kan gå i gang med at booke jeres rejse. I vil kort tid herefter modtage en bekræftelse fra os om at bookingen er gået igennem samt modtage en fakturaopkrævning på beløbet. 

 

Se hele det detaljerede program

 

At ankomme til Bangkok kan være et kulturchok. Man befinder sig mig i det charmerende kaos, og det kan virke overvældende. VI har derfor sørget for at I bliver hentet af jeres egen private chauffør, som venter på jer i lufthavnen. Han sørger for at I kommer gennem Bangkoks gader og frem til jeres hotel i centrum: Hotel Narai. Her skal I tilbringe de første 3 dage af rejsen, og hvis man vil, kan det blive 3 dage fyldt med oplevelser for livet.

Hotellet ligger blot 10 minutters gang fra Chongnonsee Skytrain Station i det travle område Silom. Skyttrain, er en togbane, bygget over Bangkoks travle gader, og som kan bringe jer rundt til Bangkoks seværdigheder på ingen tid og med et spændende view ud over den store by.

Silom er en slags hovedgade, med et pænt udvalg af restauranter, og hvor man kan bestille alverdens delikatesser. Om aftenen forvandler det lange fortov sig til et hyggeligt marked, hvor man kan købe, tasker, tørklæder, souvenirs, tøj, lamper, gadgets og meget andet. Og snyd endelig ikke jer selv for en original Thai massage!  

Hotel Narai, har en lækker udendørs swimmingpool, smukt omgivet af planter der giver et hyggeligt og tropisk miljø midt i storbyen.

Med et par dage i Bangkok er der tid til at udforske byen på bedst mulig vis, ved at tilkøbe én af vores mange unique udflugter. Det vil I ikke fortryde! Læs mere her

Herfra går turen østpå med privat minibus til den tropiske Elefant ø – Koh Chang, Thailands næststørste ø.

I bliver indlogeret på Awa Kog Chang Resort, et lækkert resort beliggende i gåafstand til den lækre Kai Bay Beach, hvor der er rig mulighed for både afslapning og udfordring i form af div. aktiviteter, såsom; snorkelture, fisketure, guidet rundtur på øen, madlavningskurser, se elefanter, svømme med delfiner og meget mere.

I kan også hoppe op på ladet af en lokal taxa og køre ca. 7 km. til den superhyggelig Fisherman Village, en charmerende miniby der huserer et stort handelsmarked der ligger på pæle i vandet. Her gøres der nogle fanatiske handler, til så lave priser at man næsten tror det er løgn!

Awa Koh Chang Resort har en lækker stor pool, flotte lyse værelse og er meget børnevenligt. Der er lagt op til udforskning, afslapning og nydelse her…, på denne smukke og tropiske ø.

Når rejsen, efter 13 dage på Elefantøen, går mod hæld, bliver I hentet på jeres hotel og kørt med privat minibus til lufthavnen i Bangkok, inden hjemrejse mod DK. Næste formiddag, står I igen på dansk jord, med en summende fornemmelse af velvære, god energi og mættet af ferieoplevelser og gode minder…

 

Når I trykker på BOOK NU, ledes i til en ordreside, hvor I skal taste jeres oplysninger for at vi kan booke jeres rejse. I vil kort tid herefter modtage en bekræftelse fra os om at bookingen er modtaget. Efterfølgende sender vi en opkrævning af depositum svarende til 25% af rejsens pris. Restbeløbet skal betales senest 60 dage før afrejse.

 

 

 

 

Unique Deal

16 dages fantastisk rundrejse i Thailand

Tilbuddet udløber om:

Pris pr. pers. kun
10.545,- DKK
ved 2 personer.

Børn kun 8.745-, DKK pr. barn

Børn over 12 år tæller som voksne.
For en voksen der rejser alene med børn, tæller det ene barn som voksen, uanset barnets alder.

UDLØBET

Hvad er en Unique Deal?

 • I modsætning til Unique Travels øvrige rejsetilbud, er en Unique Deal en færdig pakkerejse med begrænset mulighed for tilpasning

 • En Unique Deal er et tidsbegrænset tilbud til en ekstraordinær god pris

 • Der er typisk kun et begrænset antal pladser tilgængelige

 • Tilbuddet gælder kun ved afrejse på de oplyste rejsedatoer

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 10-16.30 & Fre 10-15