Menu
Forside/Udflugter/Vietnam/Topas Ecolodge – 3 dage/2 nætter

Topas Ecolodge – 3 dage/2 nætter

Bo på en bjergtop, i egen bungalow, i det smukke Sapa i nord Vietnam.
Denne betagende tur er designet til at give jer et dejligt afslappende ophold på Topas Ecolodge samt muligheden for at opleve de unikke højdepunkter i det smukke nordlige Vietnam. En unik indkvartering midt i de betagende bjerge med mulighed for luksuriøs wellness for krop og sjæl.

Med denne tur vil vi gerne invitere jer op i det nordlige Vietnam til det smukke Sapa. Dette område er dækket af rismarker som kunstnerisk, i et væld af grønne farver, danner tusindvis af terrasser op ad de stejle bjergsider. 

Her vil I bo i egen bungalow, der har en perfekt beliggenhed - beliggende oven på to kegleformede bakker, der ligger dybt i den spektakulære Sapa-dal i det nordlige Vietnam. Topas Ecolodge er baseret på bæredygtige principper for at sikre, at lodgen har en minimal indvirkning på det omgivende miljø. I bliver hentet på jeres hotel i Hanoi fra morgenstunden, og kan herefter nyde de 5 timers kørsel det tager til Sapa. Udsigten fra vinduerne er betagende og komforten i minibussen er behagelig og indretningen moderne.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 2150 DKK

Dagsprogram:

Dag 1:

Efter køreturen til Sapa, indlogeres i ved middagstid på Topas Ecolodge. Dagen er herefter til fri disposition. De fleste skal lige bruge en rum tid på balkonen, indånde den rene bjergluft og lade øjnene passere roligt hen over det betagende landskab.

Alt efter hvad man har lyst til, kan man tage på udflugt til de omkringliggende landsbyer eller nyde et afslappende traditionelt Red Dao urtebad og en gang massage i lodgens nyåbnede luksuriøse spa.

Måltider:
Morgenmad

Dag 2:

Her er frihed til at I kan udforske det storslåede bjergområde på egen hånd. I kan enten slappe og nære jer af roen, vandre i den storslåede natur, eller låne en gratis mountainbike fra lodgen og udforske de omkringliggende landsbyer hvor et væld af farverige klæder vil møde det smukke grønne landskab i en enestående kontrast.

I kan også vælge at bestille en eller flere af lodgens aktiviteter:

  • Deltag i en halv- eller hel-dags vandring i de mange dale omkranset af bjergsider, der højner i dette fredfyldte område. Kom tæt på risbønderne og mærk naturen samt de lokale kulturer der mødes i et væld af etniske minoriteter. Alt dette kan også nydes fra sadlen af en mountainbike, som kan være et supplement til at komme rundt på opdagelse.
  • Oplev den højeste bjergtop i Indokina - Mt Fansipan i 3.143 m højde. Turen dertil foregår via en smuk tur med svævebane, hvor du vil få et unikt view ud over de store bjergområder og bagefter rundes turen af med at besøge selve Sapa byen.
  • Giv jer selv den forkælelse at blive ved Topas Ecolodge og nyde de mange welness services der udbydes her. Værd at nævne er bl.a. den opvarmede store saltvandspool, hvor roen finder helt ind i krop og sjæl. Der er selvfølgelig mulighed for en lækker massage.

 

Måltider:
Morgenmad

Dag 3:

Byder på en rolig morgen og formiddag på egen hånd i Topas Ecolodge.

Topas Mountain Express afgår om eftermiddagen, hvor turen igen vender tilbage mod jeres hotel i Hanoi.

Pris pr. pers. fra kun 2150 DKK

Afgange:

Turen afgår alle ugens dage.

Prisen inkluderer:

  • 2 x overnatninger på Topas Ecolodge i Executive bungalow
  • 2 x morgenmad på Topas Ecolodge
  • Al transfer frem og tilbage fra Hanoi til Topas Ecolodge

 

Bemærk:

* Andre måltider på Topas Ecolodge anbefales at reservere på forhånd.

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 2150 DKK

Pris pr. pers. fra kun 2150 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten