Menu
Forside/Udflugter/Sunset Cruise på en Luksusyacht

Sunset Cruise på en Luksusyacht

Oplev Dubai fra en helt anden side, når I sejler på en luksuriøs Yacht ud fra Dubai Marina, omkring Palmen, forbi Burj Al Arab, og se hele Dubai Skyline i det smukkeste nattelys. En helt fantastisk udsigt, og en helt fantastisk og speciel oplevelse af millionbyen.

I bliver sejlet ud fra Dubai Marina på jeres private yacht med egen kaptajn. Sejlturen starter om eftermiddagen mens solen stadig står højt, og herfra går turen ud gennem den kæmpestore Marine og hen til ”Sejlet”, det 7-stjernede hotel Burj Al Arab.

Fra udsigten til verdens mest luksuriøse hotel går turen rundt om endnu et af Dubais varemærker – den menneskeskabte, palmeformede halvø. Ude for enden er der udsigt til det luksuriøse hotel Atlantis The Palm. På dette tidspunkt er solen stille roligt begyndt at gå ned.

Mens solen langsomt søger mod horisonten, bliver I sejlet rundt mellem palmens spidser, som er fyldt med store villaer. Herinde fra er der udsigt både til Palme hotellet og Dubai Skyline.

Når I sejler ud fra Palmen igen, er solen nu gået helt ned – I sejler forbi det smukke oplyste hotel ude for enden, og når I når den anden side, bliver Dubai Skyline og by afsløret i det smukkeste lys.

Herfra ser man byen fra en helt anden side – det er en helt fantastisk og ubeskrivelig oplevelse at se hele Dubai by lyse op ude fra vandet.

Som turen går tilbage mod Dubai Marina, bliver man igen mødt af et helt fantastisk syn. Selve Marinaen er lyst op af de mange kæmpe yachts og både, der ligger i havnen, og inde bag ved de mange både kan man se lyset fra højhuse og gader.

Der er virkelig noget helt specielt ved udsigterne over Dubai i døgnets mørke timer.

 

BEMÆRK: Prisen er baseret på en 2 timers sejltur på en 30ft. speedbåd - hvis I vil sejle på en 45ft. yacht vil det koste omkring 1320 kr. pr. person.

 

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 660 DKK

Pris pr. pers. fra kun 660 DKK

Afgange:

Turen kan bookes alle dage.

Prisen inkluderer:

  • Sejltur på en luksusyacht

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Transfer t/r fra hotellet

 

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 660 DKK

Pris pr. pers. fra kun 660 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten