Menu
Forside/Udflugter/Solopgang ved Tabligan søen og Sekumpul vandfald – 1 dags trekking

Solopgang ved Tabligan søen og Sekumpul vandfald – 1 dags trekking

Oplev den smukke solopgang over den hellige Tambligan sø, gå på opdagelse i templer, trek i den vilde jungle og nyd en kanotur til en lokal traditionel landsby med Balis oprindelige Aga-folk. Fyld sjæl og krop op med sanselige og storslåede naturoplevelser på denne tur i det nordlige Bali.

For at se den smukke solopgang, så siger det sig selv at man skal tidligt op og starte dagen. I bliver hentet på jeres hotel kl. 04.00 om morgenen, og herfra kører I mod Twin Lake Resting Point, som ligger i den nordlige del af Bali.

Herfra er der mulighed for at se og opleve en fantastisk solopgang ud over Twin Lake, med udsigt til bjergene. Et absolut enestående syn, og en helt unique oplevelse!

Ved søen får I serveret en let morgenmad. Det er ikke en tung én af slagsen, da det ikke er rart kort før selve trekking turen. Til gengæld er kroppen fyldt af overvældelse og forventninger, og med det afsæt er I klar til at begynde turen ind i Tamblingan Junglen. 

På vores vej igennem junglen passerer vi templer, som jeres guide livligt fortæller meget mere om. Baggrunden for og opbygningen af et balinesisk tempel og ikke mindst den rituelle mening. I befinder jer midt i junglen, og derfor er atmosfæren velsignet med en utrolig fred kun afbrudt af junglens egne forunderlige lyde.

Via vores trek igennem junglen, når vi til Tanblingan søen. Tamblingan søen er en uberørt sø omgivet af tæt regnskov og arkæologiske rester af tamblingan-civilisationen fra det 10. århundrede. Søen og de omkringliggende bosættelser er udpeget som et åndeligt turistområde beskyttet mod den moderne udvikling. Søen er hellig og det er forbudt at anvende både med motor. Derfor krydser vi floden i en traditionel dugout-kano. At krydse søen med udsigt til junglen og højlandet er en smuk oplevelse, det kan I godt glæde jer til!

Næste destination er Sekumpul Village, En landsby beboet af Aga-folket, en af de oprindelige stammefolk på Bali. Det hinduistiske folk lever isoleret flere steder bl.a. på det nordlige Bali, og de har deres egne fastholdte, til tider lidt okkulte traditioner. Vi glæder os over at måtte besøge dem, med respekt for deres traditioner og levevis.

Herfra går I videre gennem junglen, og til Balis to smukkeste vandfald - Sekumpul vandfaldet og Lemukih vandfaldet. Her er det i den grad mulighed for at forevige øjeblikket med kameraet! Det er imponerende, smukt og storslået. Tag også gerne en dukkert i det kølige vand. 

Turen slutter sidst på eftermiddagen, hvor I bliver kørt tilbage til jeres hotel. Formentlig både trætte, fascinerede og med nye rejseminder i kufferten.

 

Måltider:

Morgenmad, frokost

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 545 DKK

Pris pr. pers. fra kun 545 DKK

Afgange

Turen afgår alle dage

 

Prisen inkluderer

 • Transfer frem og tilbage fra jeres hotel
 • Morgenmad og frokost
 • Privat kano
 • Indgang til junglen
 • Trekking udstyr
 • Drikkevand
 • Frokost
 • Engelsktalende guide   

 

Prisen inkluderer ikke

 • Andre drikkevarer
 • Personlige køb fra vores souvenirbutikker og lokale markeder

 

BEMÆRK: Trekkingturen er for alle (dog ikke små børn). Programmet er lavet så alle der gerne vil opleve Balis virkelige natur, her har muligheden.

 

Husk at medbringe

 •  komfortable sko, som robuste sandaler eller kondisko
 • løst behageligt tøj, solbeskyttelseregnjakke/regnslag (engangs regnfrakker kan købes i vores lejr)
 • badetøj til brug ved vandfald

 

 

Pris pr. pers. fra kun 545 DKK

Pris pr. pers. fra kun 545 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten