Find drømmerejsen til Bali

Menu
Forside/Udflugter/Bali/Solopgang / solnedgang ved Mount Batur

Solopgang / solnedgang ved Mount Batur

Trek til det hellige og aktive Mount Batur, vulkan-krater i den stjerneklare nattehimmel. Se solen løfte sig op, og med magt lyse Bali op. Gør eventyret virkeligt og kombiner turen med de naturligt varme kilder ved foden af vulkanen eller tag på White Water Rafting på Ayung River, Ubud.

I bliver hentet på jeres hotel tidligt på natten imellem 01.00 og 02.00. Derfra tager vi afsted mod bunden af Mount Batur. Her vil I blive briefet om morgenens eventyrlige trek og sikkerhedsforanstaltningerne herom.


Nu er vi klar til at begive os afsted godt udstyret med lommelygter, så vi kan ramme de smalle stier op af Mount Batur, vulkan-krateret. Vi vil passere vulkansk aske, sand, små klipper og tydelige spor fra sidste gang Batur var i udbrud.

Det stiger godt, men vi lover at holde pauser undervejs, når der er behov for det! Lad de spektakulære omgivelser og vibrationer fra den hellige jord fylde dit sind og sjæl. Efter ca. 2 timers trek, nærmer vi os selve kraterfeltet med Mount Batur-søen.

Mount Batur ligger 1.717 meter over havets overflade, og er uden tvivl øens bedste udsigtspunkt. Find et sted at gøre jer det behageligt. Vi afventer nu den smukke solopgang. Slap af og nyd stedet, og det første lys af dagen der rammer Bali og de nærtliggende bjerge, Mount Abang og Mount Agung.

Mætte i sindet, skal vi også mættes i maven og der bliver serveret en simpel morgenmad på Mount Batur, før vi igen vender tilbage til trekking-stien og denne gang nedad. Dette trek er anderledes – da alt nu kan nydes i solens skær og udsigten nydes ubesværet. Se de mange lavastrømme fra de seneste udbrud, den ødelagte vej og det storslåede og klippekantede område.

Når vi igen ankommer til bunden af vulkanen, kan I for en merpris kombinere udflugten med enten lækre varme kilder eller rafting - inden vi siger tak for i dag, og der afgår transfer tilbage til jeres hotel.


Måltider:

Morgenmad, frokost

 

 

Pris pr. pers. fra kun 485 DKK

*Denne tur kan også laves som en solnedgangsoplevelse.

Hvis I ikke er morgenmennesker, kan I trekke til Mount Batur og se solnedgangen over det smukke Bali. Her vil I blive hentet på jeres hotel imellem 12.30 og 14.00 og være tilbage på hotellet igen kl. 23.00. Der vil her blive serveret en lækker sandwich, på toppen af Mount Batur krateret. Ellers er programmet stort set det samme, som solopgangsturen.

Afhentningstid: Nusa Dua: 12:30 Kuta, Sanur, Seminyak, Canggu: 12:30, Ubud: 13.30

**Solopgangsturen kan kombineres med rafting eller de varme kilder.

Rafting:

Når vi er nede igen fra vores trek på vulkanen, så fortsætter vores eventyr på et 2 timers rafting på Fu Ayung-floden. Vi kører i bil hertil. Her får I spænding, fart, adrenalin og en uforglemmelig natur oplevelse, som får blodet til at pumpe.

Vandet er jeres hastighed og den kan kun justeres via manøvre med båd og årer. Det er en uovertruffen måde at værdsætte naturens kræfter på! I vil blive sikkert instrueret og få jeres egen rafting guide med jer i båden.

Fu Ayung-floden en af Balis spektakulære floder, der løber igennem uspoleret regnskov, vandfald og klippeformationer. Floden er en af de bedste i Bali til Rafting eventyr, gælder også for begyndere! Det er en forholdsvis rolig flod, så der er masere af tid til at nyde den storslåede natur, med rigt dyre- og planteliv.

Vælger I at udforske Mount Batur og Ayung-floden i regnsæsonen, så er det intet problem, da de dygtige guider er meget professionelle og altid sikrer et godt eventyr!

 

Poring Hot Springs:

Vel nede fra trekking på vulkanen, får vi mulighed for at bade i en af de varme kilder, og det er altså terapi-guf for de trætte muskler efter dagens oplevelsesrige trek. Nyd det lækre varme vand, i de utrolige omgivelser, og skru tempoet helt ned efter et oplevelsesrigt trek. Herefter bydes der på en lækker frokost, i de smukke omgivelser.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 485 DKK

Afgange

Turen afgår alle dage. 

 

Prisen inkluderer:

 • Transfer i bil fra jeres hotel og tilbage igen 
 • Engelsktalende lokal guide 
 • Udlån af trek udstyr
 • Morgen te / kaffe 
 • Måltider: Morgen, frokost
 • Lommelygte
 • Flaskevand 
 • Alle adgangsgebyrer og aktiviteter som nævnt 

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end nævnt
 • Andre tjenester end nævnt 
 • Personlig rejseforsikring 
 • Personlige udgifter


Husk at medbringe

 • Solide og behagelige sandaler / kondisko
 • Varmt tøj
 • Insektspray
 • Hat
 • Solcreme

 

BEMÆRK: Afhentningstid Fra Nusa Dua / Jimbaran / Kuta Sanur Ubud, tidligt om morgenen. 01:00 / 01:30 / 02:00

 

**Praktisk info - Rafting tour:

Afgange

Turen afgår alle dage

 

Husk at medbringe

 • Skiftetøj til efter rafting

 

BEMÆRK: Vi anbefaler, at du bruger shorts og badedragt, hat og solcreme. Rafting er ikke egnet til børn under 7 år

 

 

Pris pr. pers. fra kun 485 DKK

Pris pr. pers. fra kun 485 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten