Menu
Forside/Udflugter/Borneo/Semenggoh Orangutanger – 1 dag

Semenggoh Orangutanger – 1 dag

24 kilometer udenfor Kuching by omgivet af frodig tropisk regnskov finder vi Semenggoh Rehabiliteringscenter. Dette center blev etableret med et ønske om et fristed for hele Sarawaks truede dyreliv og har i dag et særligt fokus på orangutangen.

I får på denne tur en unique mulighed for at opleve Semenggoh Rehabiliteringscenters spændende arbejde med Borneos udsatte og truede dyrearter. I får lov at komme helt tæt på, når orangutangerne skal fodres og lærer samtidig meget mere om centrets arbejde med beskyttelsen af Borneos dyreliv.

24 kilometer udenfor Kuching by omgivet af frodig tropisk regnskov finder vi Semenggoh Rehabiliteringscenter. Dette center blev etableret med et ønske om et fristed for hele Sarawaks truede dyreliv og har i dag et særligt fokus på orangutangen.

Tag med på denne fascinerende en-dags-udflugt og oplev det spændende arbejde, der gøres for at beskytte dyrelivet i Borneo. Kom samtidig helt tæt på de truede dyr, når orangutangerne fodres lige for dine øjne og lær samtidig mere om beskyttelsen af truede dyrearter i denne del af verden.

 

Pris pr. pers. fra kun 310 DKK

Program

Semenggoh Orangutans Centre - et fristed for orangutanger

Centret for orangutanger dækker et område på knap 3 kvadratkilometer, der er det eneste tilbageværende grønne bælte, der findes nær byen. Dette rehabiliteringscenter fungerer som et midlertidigt hjem for unge forældreløse primater eller aber, som reddes fra fangenskab.

Målet i begge tilfælde er på sigt at kunne sætte orangutangerne tilbage ud i vildmarken, når de igen er kommet på fode og kan finde mad til dem selv. Hovedformålet, som udtrykt af Semenggoh Orangutans Centre, er at rehabilitere udsatte dyr, der er ikke længere har mulighed for at klare sig selv i naturen, fordi de har været sat i fangeskab i længere tid af mennesker, med det formål at sætte dem fri i naturen senere hen.

Starten på turen - en scenisk køretur

Din 1-dags-tur starter ud med en scenisk køretur til orangutang-centret fra Kuching by, hvorfra du får et overblik over den bjergtagende natur i området. Ved ankomsten får du chancen for en vandretur på en halv kilometer, der slutter ved en fodre-platform. Fodringerne er planlagte hver dag, og i løbet af disse tidspunkter bliver du vidne til orangutangerne og deres sjove narrestreger - helt tæt på.

Turens højdepunkt - abeunger og fodring

Under fodringen vil du være så heldig at stå på første række, når de unge og nuttede abeunger kommer ned fra træerne for at få mad. Fysisk kontakt er ikke tilladt her, men situationen er en oplagt og helt unik mulighed for at få taget et billede og forevige øjeblikket.

Når fodringen er ovre, kan du fortsætte til Informationscentret, hvor der er information og fotos i en udstilling, der giver et indblik i udfordringerne ved de truede arter i Semenggoh.

Eksempel på program til Semenggoh Orangutans Centre

  • 8.00: Afgang til Semenggoh Wildlife Centre cirka 24 km udenfor Kuching bycenter. 
  • Ved ankomst: Trekking til fodder-området for at opleve de nuttede orangutanger, når de får mad. 
  • 9.00: Tidspunkt for morgen-fodringen. Et syn, der bringer smil frem. 
  • Hjemtur: Gå forbi Informationscentret på tilbageturen og få et spændende indblik i arbejdet med truede dyrearter.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 310 DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage.

 

Prisen inkluderer:

  • Tur og transport
  • Indgangsbillet til Semenggoh Orangutans Centre
  • Engelsktalende guide

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Måltider
  • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge m.m.
  • Nødvendigt visa

 

Det er muligt at kombinere denne udflugt med et besøg til et traditionelt langhus. Kontakt os for mere information og hør om de spændende muligheder.

 

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 310 DKK

Pris pr. pers. fra kun 310 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten