Menu
Forside/Udflugter/Malaysia/Sea Gypsy Village and Dive Base

Sea Gypsy Village and Dive Base

Et sandt familieparadis med masser af muligheder, legekammerater og aktiviteter for børnene. Et lille stykke uspoleret paradis med hvide sandstrande, palmer, bungalows på stranden og ægte øde-ø-stemning!
Det er primitivt barfodsparadis...væk fra civilisationen...

Familievenligst barfodsparadis med masser af aktiviteter...

Har du rejst rundt i Asien for år tilbage og søger lidt samme stemning som dengang, så går Sea Gypsy Village lige i hjertekulen.
- Er du førstegangsrejsende vil der nok ske helt det samme...


Tre timers kørsel og en times sejlads fra Singapore ligger en meget lille ø, som de fleste mennesker sikkert aldrig har hørt om. Øen hedder Sibu og ligger på Malaysias østkyst. En lille ø uden veje, uden biler og med kun ganske få resorts. Ét af disse resorts har formået at bevare den lidt primitive, men hyggelige og ægte stemning der er på (næsten) øde øer. Stilen er lige noget for "Flash-packere" (=tidligere backpackere, der nu har fået børn og stadig godt kan lide den rolige backpacker-stil, men godt lige vil have...lidt ekstra...).
 - De vil elske dette sted - og det vil alle andre også.

Det er primitivt barfodsparadis, væk fra civilisationen, men stadig under ordnede forhold. På resortet kan man - ud over at slappe af på den smukke strand, eller nyde en kølig drink i baren - nyde godt af både snorkling, dykning, fisketure, legeplads, børneaktiviteter og børnelounge, beach volley og gåture gennem øens jungle. 

Pris pr. pers. fra kun (forespørg)

På Sibu ligger Sea Gypsy Village som blev startet for over 20 år siden af et engelsk par. Det var dengang der stod primitive strandhytter på de fleste palmestrande i Malaysia og Thailand. Siden er de fleste steder blevet til luksuriøse fem stjernede resorts. På Sea Gypsy Village har man bibeholdt den gamle backpackerstil og blot raffineret den så den passer bedre til nutidige behov. Sea Gypsy Village har ramt en trend eller en trend har nærmere ramt Sea Gypsy Village. Den går ud på at det gerne må være lidt primitivt og barfodet. Det skal være øde ø stemning og virke som væk fra civilisationen. Men ikke mindst skal det være ordnede forhold.
 - Det koncept har Sea Gypsy forfinet til mindste detalje og det er et af få steder der har fundet en perfekt balance.

De charmerende men relativt primitive bungalows har selvfølgelig myggenet men udover det blot en vifte i loftet. Det er nok. Samtidig er det ikke meningen man skal ligge og lytte til en aircondition når cikader, fuglefløjt og bølgeskvulp udgør lydbilledet.
Der er ikke TV og WiFi i bungalowsne. WiFi er begrænset til et enkelt lille spot i resortet. Det er med til at skabe en laidback atmosfære der gennemsyrer hele resortet.

Stedet emmer af god stemning. Man mærker at det er ansatte der virkelig gerne vil give gæsterne en god oplevelse. Den stemning oplever man også hos gæsterne.
Her går europæiske forretningsmænd bosiddende i Singapore rundt med en kop kaffe iført badeshorts og ser ud som om de aldrig har lavet andet end det. Ungerne har for længst fundet sammen med andre børn om boldspil på stranden. Andre børn er i ”kids lounge” - en kæmpe legebungalow for børn. Her er masser af spil , børnebibliotek og endda disneyfilm. Der er jo grænser for primitiviteten. Alt imens er der naturligvis opsyn fra en af de europæiske unge der er ansat til at lave aktiviteter med børnene. Og aktiviteter er der masser af så forældrene indimellem kan få en stund for sig selv.


Hele familien må dog ikke snyde sig selv for verdensklasse snorkling som er et must ved de små naboøer. Har man mod til det er den halve times gåtur på sti gennem junglen til nabostedet Rimba en fin udfordring for børn.

Kulinariske oplevelser i Malaysia kan være af svingende kvalitet, men heller ikke her giver Sea Gypsy Village anledning til stress. Alt er topkvalitet og alt er lavet fra bunden både hvad angår asiatiske og europæiske retter. Der er selvfølgelig igen tænkt på børnene i form af børnemenuer.

Alt ved Sea Gypsy Village er meget gennemført og det starter faktisk allerede i Singapore, hvor der arrangeres transfer fra lufthavnen lige til man sidder med en kold øl på terassen i bungalowen på Sibu. Det er ikke så enkelt at arrangere transporten selv.

Pris pr. pers. fra kun (forespørg)

Pris pr. pers. fra kun (forespørg)

BOOK NU

Bestil udflugten