Menu
Forside/Udflugter/Borneo/Santubong-floden by night - dyreliv & delfin-spotting!

Santubong-floden by night - dyreliv & delfin-spotting!

Dette 1-dags-cruise langs Santubong-halvøen er en perfekt anledning til at spotte noget af Sarawak-flodens helt unikke og fascinerende dyreliv, der bl.a. inkluderer den ikoniske og sjove næseabe, lurende krokodiller og vandplaskende delfiner!

Et afteneventyr langs Sarawaks flodbred 

Sejlturen starter ud ved Sarawak Boat Club sen eftermiddag, hvor du vil komme ombord på din båd til en sejltur ud på den postkortsmukke Santubong-flod. Her vil du roligt glide afsted omgivet af bjerge i den fjerne horisont og junglens distinkte planter. Og hvem ved, om du er heldig at støde på de legesyge Irrawaddy-delfiner. 

 

Krokodiller og aber i sigte

Fra den åbne flodbank drejer turen videre ned af floden langs mangroveskov for at spotte dyreliv ved bredden. Imens det bliver mørkere, vil du opleve de nuttede næseaber, der hænger i trætoppene, typisk i haremmer. Hold også øje med krokodiller på denne del af turen, idet de kravler op på mudderbanker eller svømmer i det stille vand omkring båden. Og en advarsel: hold hænderne fra vandet! 


Ildfluer som stjerner

Efter krokodille-spotting får du chancen for at opleve funklende ildfluer, der samler sig ved flodbredden i mørket, før båden vender tilbage til Sarawak Boat Club, hvor der er transport hjem til dit hotel. Følg med, når ildfluerne danser og blinker omkring mangrovetræerne og oplyser scenen som i en drøm. 


En tur for den selvstændigt rejsende

Turen til den naturskønne Santubong-flod er designet med henblik på en selvstændig rejsende, der ikke ønsker at rejse i større grupper, men søger et autentisk og intimt møde med naturen og dyrelivet. Dette betyder, at vi giver dig muligheden for at bestemme startdatoen på din tur, ligesom at vi altid gerne imødekommer særlige ønsker hos Unique Travel.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 545 DKK

Pris pr. pers. fra kun 545 DKK

Afgange

Turen afgår alle dage

 

Prisen inkluderer

  • Transport
  • Privat engelsktalende guide
  • Entré til Santubong

 
Prisen inkluderer ikke

  • Drikkevarer


Bemærk

At delfin-spotting ikke er garanteret, men afhænger af dit held.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 545 DKK

Pris pr. pers. fra kun 545 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten