Find drømmerejsen til Bali

Menu
Forside/Udflugter/Bali/Rafting i Ubud

Rafting i Ubud

Kan du lide adrenalin i kroppen, og er du ikke bange for at blive våd, så er en raftingtur helt sikkert noget for dig!
Ubud's grønne natur skaber de perfekte omgivelser for en unik raftingtur.

Paddel ned af en af ​​Bali's smukkeste floder i en white-water båd. Nyd udsigten, få adrenalinen op og mærk suset, når I passerer den uberørte regnskov via de oprørske strømfald. Her kræves ingen erfaring på forhånd - blot en lyst til eventyr!

 

Denne udflugt giver jer valget imellem to forskellige rafting ture, for hvor stor en udfordring i ønsker på floden! Telega Waja-floden, der med sine klasse 3-strømfald er i den mere action prægede ende eller den noget langsommere og mindre udfordrende Ayung-flod.

Når floden ikke kræver jeres fulde opmærksomhed, vil der også være tid til at indtage en masse indtryk og nyde den fantastiske frodige natur der omgiver Ayung-floden.

Indtag de smukke og betagende omgivelser og få en på opleveren. Vi kommer forbi tårnhøje kløfter, vandfald, og frodige landbrugsarealer, hvor farmerne kan ses arbejde i markerne. Godt halvvejs gør vi holdt, og lægger til bredden. Her er en unique mulighed for at bade i floden, eller simpelthen blot hengive sig og lade naturen underholde.

 

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

Udvalget af rafting ture

Rafting tur nr. 1:

Udflugten der henvender sig til folk der ikke har noget imod at blive våde, og som tager spænding og adrenalin i kroppen som en oplevelse. Kulissen omkring floden Ayung er fantastisk frodig og det kan man suge til sig når floden ikke kræver besætningens opmærksomhed.

Til gengæld er det nok mest de forskellige "rapids" i klasse 2 og 3, med fald og pools, der stjæler opmærksomheden når strømmen tager til og floden ujævne terræn får båden i bevægelse. Den erfarne raftingguide ombord på båden sørger selvfølgelig for at kursen holdes nogenlunde og giver instrukser til alle ombord i båden.

Billeder taget af folk der rafter har som regel én ting til fælles. Smilende ansigter, der udviser energi - for underholdningen er i topklasse!

Børn skal være minimum 7 år gamle for at kunne deltage, og kan kun deltage på Rafting tur nr. 1.


Rafting tur nr. 2:

Ønsker man endnu mere udfordring på floden kan man vælge Rafting tur nr. 2, hvor der sejles på Telaga Waja River, med mere udfordrende rapids i klasse 3.

 

Bemærk:

Raftingtur nr. 1 kan sagtens kombineres med cykelturen, så man cykler først og sejler bagefter - læs mere her.

Såfremt begge udflugter tilkøbes, tilbyder vi en speciel kombi-pris. 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

Afgange:

Turen køres 3 gange dagligt. To ture om formiddagen og en tur om eftermiddagen. Hvis man skal have størst chance for at spotte vilde dyr, skal man vælge morgen/formiddagsturen. Vil man hellere følge med i de lokales daglige aktiviteter, så er eftermiddagsturen bedst.

Varighed:

Raftingturen tager ca. 2 timer, og der sejles ca. 11 km i alt. 

Prisen inkluderer:

  • Håndklæde og et varmt bad efter raftingturen
  • Frokost (mindre buffet samt drikkevand, dessert og kaffe/the)
  • Transport til floden der skal raftes på 
  • Alle tilladelser og lokale skatter
  • alle adgangsgebyrer

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Personlige udgifter, drikkevarer udover beskrevet, drikkepenge m.m.
  • Personlig rejseforsikring

 

Bemærk

Vi anbefaler, at du bruger shorts og badedragt, hat og solcreme

Bad og omklædningsrum er til rådighed, og der udleveres en plastikpose til dine våde tøj

Rafting er ikke egnet til børn under 7 år

Medmindre du fortsætter med et andet program efter rafting - anbefales det at lade dine værdigenstande være tilbage på dit hotel

 

 

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten