Menu
Forside/Udflugter/Vietnam/Oplev Hoi An Countrysite på bagsædet af en scooter

Oplev Hoi An Countrysite på bagsædet af en scooter

Jeres chauffører byder jer velkomne og viser jer op på scooterne, hvorefter det går i et roligt tempo i Hoi Ans spændende gader. I vil få et unique indblik i Hoi Ans skjulte perler og karismatiske lokalbefolkning!

Denne udflugt starter med at I bliver hentet på jeres hotel enten om morgenen eller om eftermiddagen, alt afhængig af hvilket tidspunkt i har ønsket!

I vil køre tæt på den gamle bydel inden i kommer til jernbroen, der vil føre jer sikkert over til Cam Kim Island og Country Site. På øen skal I besøge de lokale skibsbyggere, der året rundt bygger og vedligeholder de smukke og klassiske vietnamesiske fiskerbåde, der smukt bliver malet som et væsen med øjne, så havets onde dyr undviger og lader besætningen flyde frit uden besvær.

Herfra er det videre på scooteren ud mod andre spændende oplevelser bl.a. en ”skofabrik”, hvor I vil få et indblik i et traditionelt gammelt håndværk – og hvis I tør, kan I selv prøve kræfter med skomageriet!

På jeres vej igennem Hoi Ans mange spændende områder, vil I komme igennem rismarker, grøntsagshaver, diverse plantager og rigtigt tæt på lokalbefolkningen, hvor I får et kendskab til deres dagligdag.

Turen slutter, på en hyggelig strandlounge, hvor I kan nyde den smukke udsigt alt imens i bliver forkælet med en forfriskning.

Turen kan bookes som en gruppe tur eller som en privat tur – det er helt op til jer!

Pris pr. pers. fra kun 465 DKK

Pris pr. pers. fra kun 465 DKK

Afgange:

Alle dage kl. 08.30 / 13.30

Prisen inkluderer:

  • Transfer
  • Alle besøg inkl. evt. gebyrer
  • Drikkevarer (vand, læskedrikke, kaffe, juice, lokal øl)
  • Snacks
  • Engelsktalende guide

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Personlige udgifter til specielle drikkevarer, drikkepenge, m.m.

 

Bemærk:

Forsigtig: Ikke tilladt for børn under 4 år

Pris pr. pers. fra kun 465 DKK

Pris pr. pers. fra kun 465 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten