Find drømmerejsen til Bali

Menu
Forside/Udflugter/Bali/Oplev det virkelige Bali - et ophold på Eco Bali Lush

Oplev det virkelige Bali - et ophold på Eco Bali Lush

Bali Lush er et luksuriøst og økologisk resort, beliggende i en betagende smuk dal omgivet af ris terrasser og frodigt landskab. Resortet tilbyder sine gæster en chance for at undslippe folkemængden og slappe af i et miljø, der byder på vandreture, naturudsigt og arkitektoniske vidundere blandt de stadig populære ris terrasser på Bali.

På Bali Lush hersker en stolthed over, at kunne tilbyde en fordybende oplevelse. Resortet er helt unikt – og det kan vi lide at give videre til Unique Travels kunder. Når I vælger Bali Lush, bliver I indkvarteret i et storslået område på to hektar med permakulturhaver. En økologisk plantage med frugt- og kokospalmer, der venter på at I skal udforske området.

Resortets traditionelle og antikke teaktræshuse, er bragt til området direkte fra det centrale Java-område. De smukke gæstehuse velkommer jer til en eventyrlig atmosfære skjult i dalene af Rice Bowl Bali. Det økologiske resort består af et sparsomt antal bungalows, der huser en perfekt fusion af indonesisk arkitektur med moderne vestlige bekvemmeligheder. Alle værelserne har aircondition, minibar, safetyboks, fladskærms-tv og dvd.

Selve landsbyen er uberørt af den moderne turisme, hvilket giver jer en virkelig enestående mulighed for at møde lokalbefolkningen i deres miljø.

Bali Lush er, som ECO resort, forpligtet til bæredygtighed og deres mad kommer fra lokale og uafhængige producenter.

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 790 DKK

Aktiviteter der udbydes på resortet

Guidet motorcykeltur

Få en Unique oplevelse med en dagstur på bagsædet af en motorcykel med en lokal chauffør, der undervejs fortæller og viser jer de skjulte perler i området, såsom; vandfald, templer, overdådig natur m.m.

Besøg morgenmarkedet

Pasar Badung er et ægte lokalt marked for lokale handlende. Det er højst sandsynligt, at I vil være de eneste udlændinge på markedet, helt i modsætning til markederne i Ubud og Kuta.Tag med til en tidlig start på dagen ved solopgang, for at besøge markedet, og gå på opdagelse i hvad der er i sæson og det bedste til at lave mad med netop den dag.

Madlavnings kursus

Vil I imponere jeres venner og familie, når I kommer hjem? Eller er I bare nogen, der kan lide at sætte jer ind i andres kulturer, og ved, at I derved først må forstå, hvordan de spiser. Så tag med en tur i Balis køkken i en halv dag og lær om traditionel balinesisk og indonesisk mad i form af lokale ingredienser og retter.

Vandreture

Der tilbydes gratis morgenvandreture hver dag fra kl. 6.30. Ruten besluttes af guiden ud fra vejrforhold og kondiniveau hos de deltagende. Den korteste tur er 30 minutter og den længste gåtur er ca. 2 timer og inkluderer en svømmetur i et lokalt vandfald.

Besøg den lokale healer

Hvis man har en vedvarende skade, en almindelig massage ikke kan reparere, så foreslår vi et besøg hos den lokale healer. En unik person, højt respekteret og elsket af sin landsby og kendt som mirakelmager. Hvem ved, måske er det netop det der skal til…

 

 

Pris pr. pers. fra kun 790 DKK

Afgange:

Bali Lush kan besøges hele året

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Betaling for de udbudte aktiviteter
  • Måltider og drikkevarer

 

 

Pris pr. pers. fra kun 790 DKK

Pris pr. pers. fra kun 790 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten