Menu
Forside/Udflugter/Vietnam/Ninh Binh - 2 dage / 1 nat

Ninh Binh - 2 dage / 1 nat

Denne to-dags tur til Ninh Binh giver jer muligheden for at opleve nogle af de mest kendte seværdigheder i Vietnam. Oplev blandt andet det fantastiske Tam Coc, Vietnams gamle hovedstad Hoa Lu og udsigten fra toppen af Ngoa Long bjerget.

Udforsk Vietnams enestående natur og atmosfære, når I på turen til Ninh Binh både skal på vandretur op til toppen af Ngoa Long bjerget. I vil også via en cykeltur rundt i lokalområdet, besøge Tam Coc og Vietnams gamle hovedstad, Hoa Lu, og Mua Cave som har en af de mest attraktive udsigter i Vietnam.

Undervejs på denne oplevelsesrige tur, vil I også få muligheden for at deltage i et af de lokale madmarkeder, hvor de lokale handler med deres varer, og I skal besøge en lokal familie, der vil lave traditionel vietnamesisk mad, og lære jer om den vietnamesiske kultur, når I skal følge dem i deres daglige gøremål.

I skal opleve Tam Coc både til vands og til lands. Til vands bliver I sejlet ud i bugten i små både, og til lands skal I nyde den fantastiske udsigt udover Tam Coc på land både fra toppen af Ngoa Long bjerget, men også fra Mua Cave.

En af de bedste måder at udforske den vietnamesiske natur og atmosfære på, er på cykel. Og det er lige det vi skal! Imellem de mange rismarker og kalkstensbjerge, mens I vil blive klogere på den vietnamesiske historie og kultur.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 1100 DKK

Dagsprogram

Dag 1:

I bliver samlet op i Hanoi tidligt om morgenen, hvor vi sætter kursen mod Ninh Binh. På vejen tager vi et kort stop i Dong Van, i Ha Nam provinsen, der er kendt for gode trekking muligheder, samt bjergbestigning - vi skal dog kun nyde udsigten denne gang.

Først på formiddagen ankommer vi til Tam Coc, der bliver kaldt for "Halong Bay på land". Her skal vi ud på en ca. 1,5 times lang sejltur langs Ngo Dong floden, på en afslappende tur, med fantastiske, scenariske udsigter, der fører os igennem store kalkstensklipper og gudesmukke rismarker.

Vi vil få serveret en vietnamesisk frokost, hvorefter vi bliver vist til vores værelser eller bungalows, inden vi skal besøge en lokal familie i Tam Coc. I får her en unique mulighed for at opleve lokalkulturen og hverdagen hos en lokal familie af tre generationer, der bor sammen.

Vi tager afsked med familien for nu, og fortsætter turen på cykel gennem den smukke natur til vores første stop på cykelturen, der er den buddhistiske hule, Hang But. Drypstenshulen er 500m lang og de mange stalaktitter og stalagmitter er et fantastisk syn – der er endda en Buddha-formet stalaktit der sidder ved siden af en undergrundsflod.

Cykelturen går videre til Thung Nham fuglereservat, der har 40 forskellige arter af fugle, og mere end 50.000 fugle i alt, inden vi igen cykler tilbage til den lokale vietnamesiske familie, hvor der vil blive serveret eftermiddagste. Der vil være tid til et par timers afslapning hos familien, hvorefter vi skal nyde en traditionel vietnamesisk middag.

Vi siger tak fordi i dag, og vender tilbage til værelserne og bungalowsene for natten.

Måltider:
Frokost, middag

 

Dag 2:

Efter en tidlig morgenmad, har I muligheden for at vælge imellem to forskellige formiddagsudflugter, inden vi mødes igen til en lækker vietnamesisk frokost.

 

Udflugt 1 – lokalt madmarked og madlavningskursus

Vores guide vil klæde jer godt på, inden I selv skal udforske og handle på det vietnamesiske madmarked, sammen med de lokale. I bliver udstyret med en indkøbsseddel, de nødvendige vietnamesiske ord og nogle kontanter - og så er det ellers bare at gå på opdagelse mellem boder, bønder og de handlende!

Efterfølgende vil vores kok lære jer om principperne bag de lækre lokale retter, inden I selv skal udnytte dagens indkøb til at lave jeres eget traditionelle vietnamesiske måltid.

 

Udflugt 2 – Mua Cave og Ngoa Long bjerget

Turen går til Mua Cave - på cykel! Mua Cave praler med en af de mest betagende udsigter i hele Vietnam, og det er bestigningen af hvert enkelt trappetrin værd!

Formiddagen sluttes af med en vandring op til toppen af Ngoa Long bjerget, hvor udsigten ud over Tam Coc og Ninh Binh området er intet mindre end fantastisk - de indbydende, grønne rismarker omgivet af de store og imponerende kalkstenklipper kan tage vejret fra enhver!

BEMÆRK: Denne tur anbefales ikke når det regner, og kræver en god kondition, da der er mere end 500 trin der skal bestiges.

 

Midt på dagen mødes vi alle igen til en fælles vietnamesisk frokost, hvorefter der vil være tid til lidt afslapning i de smukke omgivelser. Det giver jer chanchen for at fordøje alle de nye indtryk fra de sidste ti dage, inden turen om eftermiddagen går videre til Vietnams gamle hovedstad, Hoa Lu. 

I Hoa Lu vil en lokal guide fortække jer meget mere om den spændende historie og kultur, og I skal besøge den gamle konge Dinhs tempel, der blev bygget allerede i det 11. århundrede. 

Efter to dage fyldt med kulturelle oplevelser, nye, spændende indtryk, og nok også et kamera fyldt med fantastiske billeder, bliver I kørt tilbage til Hanoi hvor turen slutter.

Måltider:
Morgenmad, frokost

 

 

Pris pr. pers. fra kun 1100 DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage.

Dog anbefales det ikke at tage udflugten til Mua Cave og Ngoa Long bjerget hvis det regner, eller er meget fugtigt i vejret.

Turen er en gruppeudflugt.

Prisen inkluderer:

 • Engelsktalende guide
 • Transfer fra og til Hanoi
 • Alle måltider som nævnt i program
 • Alle aktiviteter
 • Ophold på enten hotel eller i luksus bungalow
 • 3 flasker vand

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejseforsikring
 • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge m.m.

 

Husk at medbringe:

 • Solbriller
 • Solcreme
 • Har
 • Kamera
 • Gode sko til vandring

 

 

Pris pr. pers. fra kun 1100 DKK

Pris pr. pers. fra kun 1100 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten