Find drømmerejsen til Bali

Menu
Forside/Udflugter/Bali/MAYONG VILLAGE TREKKING – det skjulte paradis på Bali!

MAYONG VILLAGE TREKKING – det skjulte paradis på Bali!

Her er der i den grad tale om Eco & Green Tourism! Kom helt tæt på naturen og befolkningen med respekt for kultur og miljø. Mayong Village er lille landsby beliggende midt i rismarkerne omgivet af tropiske frugttræer. Landsbyboerne lever den traditionelle livsstil i hverdagen alt imens de plejer deres daglige rutiner og særprægede ceremonier.

Her er der virkelig mulighed for udforskning af den naturlige skønhed og det traditionelle balinesiske landliv i den gamle by, Mayong Village. Her bevidner historiske relikvier og sarkofager om byens alder, og beliggenheden langt væk fra den travle verden, hvilket gør dette område helt unikt. Vi befinder os i et af de mest frodige områder i Indonesien, og udbuddet af friske grøntsager er større end noget andet sted på Bali. 


I vil blive hentet på jeres hotel fra morgenstunden og kørt til selve startstedet for jeres trekkingtur. Inden turen starter, vil en professionel trekking guide oplyse om sværhedsgraderne ved de forskellige ruter, og bare rolig, der er ruter for alle!
Områdets naturbetingelser vil invitere jer ind i en imponerede og forbløffet tilstand, over ægtheden, traditionen og den friske luft, som I sent vil glemme. Mayong Village er geografisk smukt beliggende, med plateauer og dale, i en storslået natur, der omfavner området og skaber en hel særlig atmosfære.

På trekking turen vil I få et fantastisk panorama view, af det balinesiske landskab, med hundredvis af hektar, der er kantet af risterasser, bakke efter bakke samt det imponerende vandingssystem.
Når turen er færdig, bydes der på en balinesisk frokost med mange slags lokale retter. Glæd jer, det er en fremragende frokost oplevelse.
"Smag forskellen - Balis atmosfære med den unikke kultur og fascinerende oplevelser"

Måltider:
Frokost

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 340 DKK

Pris pr. pers. fra kun 340 DKK

Afgange

Turen afgår alle dage i sommerperioden (april – september)

 

Prisen inkluderer

  • Transfer frem og tilbage til hotellet
  • Frugt
  • Drikkevand
  • Vandrestave
  • Guide
  • Indgangsgebyr

 

Husk at medbringe

  • Hat
  • Vandresko
  • Sol creme
  • Myggespray

 

Bemærk

Denne tur kan kombineres med at besøge det eventyrligt smukke Munduk vandfald, hvor I vil gå gennem regnskoven og plantager, såsom kaffe-, bambus-, kakao- og durian-plantager.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 340 DKK

Pris pr. pers. fra kun 340 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten