Menu
Forside/Udflugter/Laos Shompoo Cruise – 2 dage/1 nat

Laos Shompoo Cruise – 2 dage/1 nat

Mekong floden løber igennem 6 forskellige lande, og har i mange, mange år, været en af de travleste handelsveje for landende – og derfor også en af deres vigtigste leveveje. Med afgang fra Laos, kommer I på et cruise ned af den mægtige Mekong flod, og oplever både den fantastiske omkringliggende natur, samt lokalkulturen, når I skal ind og besøge en vietnamesisk familie i Pakbeng.

Dette endags cruise byder på massere af oplevelser, i form af natur- og kulturoplevelser, men også med god tid til masser af afslapning undervejs – til bare at nyde omgivelserne på båden, mens den sejler ned ad den majestætiske flod.

Dagsprogram

Dag 1: Huay Xay – Pakbeng

Turen afgår fra Huay Xay pier, og The Shompoo Cruise mønstrer ud kl. 9 om morgenen. Turen starter med at vi sejler ned af den imponerende og mægtige Mekong flod – floden er omringet af smuk natur, og der vil være god tid til at nyde de smukke udsigter til fulde!

På vejen til Pakbeng skal I opleve det spændende lokale liv der er omkring den mægtige flod. I kommer på besøg hos lokale familier af flere forskellige etniske minoriteter, og får et helt unikt indblik i deres liv og hverdag.

Tilbage på cruise-båden bliver der serveret en lækker frokostbuffet, imens sejlturen nydes midt i den smukke natur, inden ankomst og indlogering på jeres lodge i Pakbeng.

Aftenen vil være til fri afbenyttelse.

Måltider:
Frokost

Dag 2: Pakbeng – Luang Prabang

Der bliver serveret en lækker morgenmad på lodget og herefter vil der være mulighed for at deltage i en tur til det lokale Pakbeng marked. Her mødes de lokale bønder fra de omkringliggende landsbyer for at udveksle, sælge og købe varer. Man skal dog tidligt op for at opleve det tropiske madmarked – de lokale er tidligt i gang, og cruise-båden sejler fra Pakbeng kl. 8.30.

Efter check-ud på lodget, sejler cruiset videre mod Luang Prabang, som er en gammel kongeby, og ligger på bredden af Mekong-floden, omringet af bjerge. Det er en smuk by med bygninger præget af både det gamle kongestyre, den franske kolonitid og nyere byggerier, samt en mangfoldig gruppe af indbyggere med mange forskellige etniciteter.

På vejen til Luang Prabang skal I besøge en Hmong landsby. Hmong folket er en etnisk gruppe, der typisk bor i bjergområderne i Laos, Kina, Vietnam og Thailand. Den etniske gruppe har en lang historie om forfølgelse gennem landende, og I får rig mulighed for at snakke med indbyggerne og lære mere om deres komplekse og hårde fortid.

Turen til Luang Prabang byder også på et besøg hos den lokale Pak-Ou landsby ved Nam Ou River, Pak Ou Caves, der også kaldes ”grotten med de tusinde Buddha’er”, og I skal lære mere om den traditionelle proces ved produktionen af det populære og lokale ris-alkohol.

I ankommer til Luang Prabang først på aftenen.

Måltider:
Morgenmad, frokost

 

 

Pris pr. pers. fra kun 1700 DKK

Pris pr. pers. fra kun 1700 DKK

Afgange:

Turen afgår mandag, tirsdag, torsdag og lørdag.

Prisen inkluderer:

  • 2-dages cruise på Shompoo-båden
  • Flaskevand
  • Aktiviteter som beskrevet i programmet
  • Måltider som beskrevet i programmet
  • Indlogering på Mekong Riverside Lodge Pakbeng

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Ekstrabetaling for visa ved ankomst
  • Personlige udgifter til drikkepenge, drikkevarer m.m.
  • Transfer til Huay Xay pier

 

 

Pris pr. pers. fra kun 1700 DKK

Pris pr. pers. fra kun 1700 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten