Find drømmerejsen til Bali

Menu
Forside/Udflugter/Bali/Lær at surfe på Bali

Lær at surfe på Bali

Lad de dygtige, professionelle og friske surf-instruktører lære dig at surfe – på én dag! Instruktørerne giver dig de bedste tips og tricks til hvordan du kommer op at stå på det store bræt, på de blå bølger, langs Bali’s strande. Vi lover dig at du får en rigtig sjov og mindeværdig dag med masser af grin, vand og surfboard!

I bliver afhentet på jeres hotel i Kuta eller Canggu tidligt om morgenen, og så går turen til en nærtliggende strand. Lokationen ændres fra dag til dag – for det afhænger af hvor bølgerne er bedst!

Så snart I er gjort klar med vest og surfbræt starter første lektion på stranden – der skal varmes op, strækkes ud og øves på brættet inden I bliver sendt ud på bølgerne. Allerede her plejer de første smil og grin at brede sig, for det kan virke komisk at smide sig rundt på et bræt på stranden. Ikke desto mindre er det nødvendigt for en god start på bølgerne…

Når instruktørerne vurderer du er klar, er det ud i bølgerne og øve videre. Her får man for virkelig mulighed for at prøve kræfter med brættet og bølgerne – og lad dig ikke påvirke hvis det ikke lykkes første gang…, eller anden.

Instruktørerne er meget opmærksomme og professionelle, og de skal helt sikkert nok få dig op og ride på de blå bølger i løbet af dagen! Og når det lykkes, så glæd dig til hvordan det føles.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 670 DKK

Pris pr. pers. fra kun 670 DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage fra Kuta eller Canggu.

Afgang og afhentning i Sanur kan arrangeres mod ekstrabetaling.

Prisen inkluderer:

  • 2 surfing-lektioner på dagen
  • Lette forfriskninger i løbet af dagen
  • Alt nødvendigt udstyr
  • Dygtige engelsktalende surf-instruktører
  • Transfer t/r fra hotel

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Personlige udgifter til drikkepenge, drikkevarer m.m.

 

Bemærk:

Programmet kan ændres med kort varsel.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 670 DKK

Pris pr. pers. fra kun 670 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten