Menu
Forside/Udflugter/Vietnam/Krydstogt på Halong Bay – 3 dage

Krydstogt på Halong Bay – 3 dage

Denne cruise-tur i det billedskønne Halong Bay, tager jer med til private og autentiske dele af området, hvor ikke mange turister kommer. I kommer helt tæt på de lokale, og får rig mulighed for at nyde de scenariske omgivelser i bedste afslapningsstil på skibet.

En tre-dags cruise-tur gennem det kendte og smukke Halong Bay, med fuld forplejning. Nyd bådens skønne faciliteter, de fantastiske udsigter, lokalkultur og områdets gemte skatte. Vi garanterer en helt uforglemmelig tur!

 

Dagsprogram:

Dag 1:

I bliver afhentet på jeres hotel om morgenen og bliver kørt til Hon Gai Harbour i Ha Long City. Herfra bliver I sejlet til Tonkin Cruise båden.

I bliver budt velkommen af personalet med en velkomstdrink, og bliver vist til jeres kahytter. Herfra sejler vi igennem Bai Tu Long Bay, og får serveret en lækker frokost, og I kan nyde den fantastiske udsigt.

Om eftermiddagen er der mulighed for at komme på en udflugt til den imponerende Thien Canh Son Cave, og derefter skal I besøge Cap La-området i kajak. I kan sejle rundt mellem laguner og lækre strande - tag en dukkert direkte fra kajakken, eller tag en pause på stranden, inden I udforsker området yderligere.

Inden aftensmaden kan I nyde Happy Hour på båden, og den smukke solnedgang fra dækket, mens cruise-skibet sejler til Cong Dong-Cong Do området, hvor der bliver lagt anker for natten.

Aftenen byder på lækker og lokal grill-mad - på dækket af skibet hvis vejret tillader det! Resten af aftenen vil være til fri afbenyttelse - I kan udnytte tiden til at nyde de skønne udsigter over et brætspil, fisk efter små blæksprutter, eller slap helt af på dækket med en drink i hånden!

Måltider:
Frokost og aftensmad

Dag 2:

Bemærk: Dag 2 bruges på en mindre båd - man tager fra hovedskibet om morgenen, og kommer tilbage igen henad eftermiddagen, efter en dag fyldt med spændende udflugter.

Dagen starter tidligt ud med en omgang traditionel Thai Chi-træning, hvorefter vil en lækker morgenmadsbuffet blive serveret.

Efter en nærende morgenmad, skal I rykke fra hovedskibet hen til en mindre cruise-båd - denne båd vil være udgangspunktet for dagens aktiviteter. Først bliver I sejlet mod den smukke bugt, Bai Tu Long Baym der er fyld med gemte laguner, majestætiske kalkstenklipper og uberørte bounty-strande. Her får I igen lov at sejle rundt på egen hånd i kajakkerne, og kan dermed udforske alting helt selv. Det giver jer det perfekte udgangspunkt for at finde en øde strand eller lagune, og nyde lidt tid helt alene. 

Omkring middagstid sejler vi tilbage til cruise-båden, hvor der vil være tid til at nyde vejret og slappe af på dækket, indtil der bliver serveret en lækker, frisk frokost.

Efter frokost skal I besøge en lokal perle- og østersfarm. I får et helt unukt indblik i den daglige arbejdsgang på farmen, og ser hvordan de udvinder perler fra østers. Efter et kort besøg på perlefarmen, går turen tilbage til hovedskibet, hvor resten af eftermiddagen og aftenen vil være til fri afbenyttelse, inden anden overnatning ombord på båden I jeres kahyt.

Måltider:
Morgenmad, frokost, aftensmad

Dag 3:

Vi står igen tidligt op for at starte dagen med den traditionelle Thai Chi-træning, hvorefter en tiltrængt morgenmad vil blive serveret.

Om eftermiddagen er der mulighed for at komme på en udflugt til VungVieng fiskerbyen, hvor I kan få et indblik i fiskernes dagligdag og den autentiske fiskerby på en sejltur i bambus-både.

Nyd de smukke og scenariske udsigter fra dækket, spis en lækker frokost, og sørg for at få taget de sidste skønne indtryk til jer, inden vi ved middagstid igen lægger til havn, og turen går tilbage til Hanoi.

Måltider:
Morgenmad og frokost

 

 

Pris pr. pers. fra kun 2150 DKK

Pris pr. pers. fra kun 2150 DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage.

Prisen inkluderer:

 • Transfer fra hotel i Hanoi
 • Velkomstdrink
 • 1 flaske vand om dagen, pr. person
 • Alle entréer og adgange
 • Alle udflugter nævnt i programmet
 • Engelsktalende guide
 • Indlogering i kahyt på cruise-båden
 • Måltider som nævnt i programmet
 • Forsikringer

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge m.m.

 

 Bemærk:

 • I forhold til ændringer i vejret kan sejlads blive aflyst - dette er op til de lokal myndigheder, der bestemmer hvorvidt bådene må sejle eller ej.

Pris pr. pers. fra kun 2150 DKK

Pris pr. pers. fra kun 2150 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten