Menu
Forside/Udflugter/Borneo/Iban Langhus-safari & Batang Ai Resort - 3 dage / 2 nætter

Iban Langhus-safari & Batang Ai Resort - 3 dage / 2 nætter

Få en helt unique oplevelse af Iban-stammen og deres helt specielle kultur og levemåde, mens du i to dage bliver en del af deres verden.

Få muligheden for at opleve Iban-stammens helt unikke livsstil, når I i to dage skal leve af regnskoven - lær mere om deres jagtmetoder, autentiske måltider og Iban-stammens traditioner.

 

Kom med på en opdagelsesrejse, der har sin begyndelse i Kuching. Turen går herfra ind til hjertet af Iban-stammen langs Lemanak-floden. Undervejs vil du komme under huden på deres særegne og helt unikke kultur og levemåde, mens du sover, danser og spiser som en del af deres verden.

I vil komme ud i nærområderne, både med longboats og på gåben, når I skal udforske den fantastiske natur i området, og hvad den har at byde på.

Lad dig forføre af en unik livsstil, hvor du blandt andet kan blive klogere på deres jagtmetoder, hvordan man tilbereder bambus til et måltid samt deres afhængighed af regnskoven, som de tyr til i alt fra mad til medicin.

 

 

Dagsprogram

Dag 1:

Kom tæt på regnskoven og den lokale befolkning. Vi tager afsted fra Kuching, og efter en fire timers lang køretur gennem den sceniske regnskov, marker med gummiplanter og peber, ankommer vi til det første stop, som er byen Serian.

Her går turen blandt andet til et fantastisk marked med fødevarer fra lokale landmænd. Herefter fortsætter køreturen til Lemanak-floden, hvor en fantastisk tur i en af deres longboats venter dig. Her vil regnskoven ligge over jer som en baldakin, og naturen på turen er noget nær overvældende. Efter den smukke bådtur ankommer I til langhuset.

Her kan du aflægge et visit hos langhusets overhoved, inden du begiver dig ud i at opleve peber-haven og den omgivende skov.

Om aftenen vil der blive serveret mad i ægte lokal tradition: Det foregår meget tættere på jorden, end vi er vant til. Siddende på en måtte vil du få dit autentiske måltid serveret, hvorefter der følger en aften med traditionel underholdning i form af dans og munter stemning. 

Opholdet i det traditionelle langhus er primitivt, og helt autentisk - det er en hel speciel oplevelse, at få lov til at se hvordan de lokale stammefolk lever. Der er basale og primitive bad- og toiletforhold, og som gæst får man en madras til at sove på i det store rum.

*Bemærk: Ønsker I ikke den helt autentiske oplevelse af at overnatte i langhuset, er der mulighed for at få to overnatninger på Batang Ai Resort i stedet, mod ekstrabetaling. Derved vil der også være mindre ændringer i programmet.

Måltider:
Frokost og aftensmad

Dag 2:

Vågn op til lyden og duften af regnskov. Når du vågner i de smukke omgivelser, står den på en lækker morgenmad. Herefter vil der være mulighed for at overvære, men også at deltage i en traditionel blow-pibe demonstration og en guidet gåtur ud i naturen, hvor der vil være mulighed for at lære om den lokale flora. Her vil du lære om medicinske planter, spiselige frugter og blade, samt hvordan de lokale dyrker jorden, og hvordan de bruger primitive, men effektive fælder, til at jagte dyr med.

Undervejs vil der være et stop ved flodens bred, hvor der vil være en autentisk picnic midt i naturen. Maden vil på autentisk vis være kokkereret i bambus - en metode, som har været brugt af de lokale i århundreder.

Efter frokosten går turen videre mod Batang Ai Resort. Turen foregår først til lands og herefter til vands, før I ankommet til resortet. Her vil aftenen være til fri afbenyttelse - så nyd godt af de naturskønne omgivelser!

Måltider:
Morgenmad, frokost og aftensmad

 

Dag 3:

Der bliver serveret en lækker morgenmad på resortet og herefter er der afgang tilbage mod Kuching. Undervejs på den sceneriske rute vil der også blive serveret en frokost.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 2510 DKK

Pris pr. pers. fra kun 2510 DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage.

 

Prisen inkluderer:

 • Alle måltider som beskrevet (1 morgenmad, 2 frokost, 1 middag)
 • Tur og transport
 • 1 overnatning
 • Engelsktalende guide

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge m.m.
 • nødvendigt visa

 

Husk at medbringe:

 • Behageligt, let tøj med
 • En solhat
 • En poncho
 • En batteridreven lommelygte
 • Badetøj
 • Insektspray
 • En vandflaske

 

Bemærk

Ønsker I ikke den helt autentiske oplevelse af at overnatte i langhuset, er der mulighed for at få to overnatninger på Batang Ai Resort i stedet, mod ekstrabetaling. Derved vil der også være mindre ændringer i programmet.

Pris pr. pers. fra kun 2510 DKK

Pris pr. pers. fra kun 2510 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten