Menu
Forside/Udflugter/Vietnam/Hanoi Food Tour – Garanteret CHARME & NYDELSE

Hanoi Food Tour – Garanteret CHARME & NYDELSE

Når I er i Hanoi, er det et must at udforske det vietnamesiske køkken i det gamle kvarter. Bydelen emmer af lokalt liv og I vil med garanti få udvidet jeres mad-horisont. Med over hundredvis af madsteder samlet på et lille areal i en travl labyrint af gader, er det svært at vide hvad der er godt - or not!

Hanoi Food Tour er ikke en hvilken som helst ”mad-udflugt”. Her skal der smages på den helt autentiske gademad, samtidig med en guidet tur rundt i Hanoi’s gamle kvarter og til et travlt lokalt marked med ægte Vietnamesisk atmosfære.

Et unikt køkken præsenterer jer for mad med både fransk og kinesisk islæt, og fælles er det, at fødevarerne håndteres hygiejnisk. 

Den madoplevelse der måske alligevel sætter de største minder i hukommelsen og på smagsløgene, er nok de adskillige smagsprøver lavet af friske ingredienser, der kommer fra lokale marker, floder og gårde.

Det Gamle Kvarter i Hanoi er over tusind år gammelt, og det kommer til udtryk i smagen, som stadig er autentisk og har været det op igennem tiden, som har gjort netop dette område specielt. Hver gade har navnet på det der bliver solgt der. Så der er gader af smedier, sølv butikker, papirforretninger og meget mere. Oprindeligt var der kun 36 gader i det gamle kvartal, men i dag er der mere end 50 gader.

På denne tur får I en unik oplevelse og mulighed for at smage den lokale Vietnamesiske mad. Denne eftermiddag/aften er i sandhed en oplevelse værd!

Vores guide henter jer på jeres hotel og herefter starter vandreturen omkring Det Gamle Kvarter, for at besøge nogle kendte og specialiserede gastronomi-familier, boder og butikker. I vil både se og smage nogle klassiske retter, som vietnameserne har. 

Så er der kun at sige Velbekomme!


Hanoi Food Tour kombineres fra gadernes madboder og mini-restauranter. Turen er værdsat af lokalbefolkningen.

 

Pris pr. pers. fra kun 275 DKK

Pris pr. pers. fra kun 275 DKK

Afgange

Turen afgår 2 gange om dagen, alle ugens dage.  kl. 11 og kl. 17.30. (sluttidspunkt ca. kl. 14 og 20.30). 

Turen er en privat udflugt.

 

Prisen inkluderer

  • 3-4 timers tur
  • Engelsk talende tour guide
  • Pick up på dit hotel i gamle kvarter
  • Autentisk mad og drikkevarer


Prisen inkluderer ikke

  • Drop off på dit hotel, men vores guide vil hjælpe dig med at bestille taxi eller vise retning tilbage dit hotel


Bemærk

Vores Hanoi Food Tour kombineres fra gadernes madboder og mini-restauranter.

 

Godt at medbringe

Vandflaske - det er oftest varmt i vejret, og turen varer imellem 3-4 timer, så det kan være rart at have en flaske vand med i hånden. 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 275 DKK

Pris pr. pers. fra kun 275 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten