Menu
Forside/Udflugter/Malaysia/Gåtur gennem Kuala Lumpurs kulturarv - 1 dag

Gåtur gennem Kuala Lumpurs kulturarv - 1 dag

Kulturarv spiller en stor rolle, når det kommer til udformningen af Kuala Lumpurs travle by, og det giver kun god mening at bevare disse smukke og indflydelsesrige steder! Du kan i løbet af denne en-dags gåtur komme helt tæt på nogle af de hundrede år gamle strukturer fra kolonialtiden - og blive meget inspireret af de smukke arkitektoniske designs.

Hundrede år gammel kultur omgivet af Kuala Lumpurs pulserende liv og trafik

Omgivet af Kuala Lumpurs tætte trafik er den bedste måde at opleve de ældre dele af byen simpelthen på gåben - så turen går på gåben rundt omkring i byen til de mest fantastiske, bevaringsværdige steder.

Undervejs på turen vil du blandt andet komme til at opleve steder som Jamek-moskeen, The Colonial Core, Central Market, Sin Sze Ya Temple, Sri Maha Mariamman templet, Little India og Chinatown.

Denne gåtur er en fantastisk måde at komme helt under huden på Kuala Lumpur på; du lærer byen at kende fra tykt og tyndt, dens ophav, og hvorfor den ser ud, som den gør nu.

Oplev et gammelt hinduistisk tempel

Efter en frokost går turen videre med tog til Batu-hulerne. Hulerne er et gammelt Hindu-tempel, og hovedattraktionen er derfor også en gigantisk statue af en hinduistisk gud. Før man kan komme helt ind i hulen, er der dog 272 trin, som skal overvindes.

Efter at have oplevet hulerne går turen tilbage til dit hotel, som du vil ankomme til om eftermiddagen.

 

BEMÆRK: I stedet for turen til Batu-hulerne er det muligt at ændre turen, så den i stedet går til Twin Towers for et ekstra beløb.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 580DKK

Pris pr. pers. fra kun 580DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage.

 

Prisen inkluderer:

  • Gåtur gennem Kuala Lumpurs kulturarv og Batu-hulerne
  • Engelsktalende guide
  • Frokost

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge m.m.

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 580DKK

Pris pr. pers. fra kun 580DKK

BOOK NU

Bestil udflugten