Find drømmerejsen til Bali

Menu
Forside/Udflugter/Bali/Endags snorkeltur til Menjangan Island

Endags snorkeltur til Menjangan Island

Menjangan Island er en del af Bali Barat Nationalpark. Øen er omgivet af kridhvide strande, fantastiske koralrev og et fortryllende undervandsliv – et rent paradis! I får her muligheden for at opleve det bedste af det, når vores erfarne guide tager jer med rundt mellem de mange smukke koraller og tropiske fisk som øen har at byde på!

Menjangan Island er en del af den smukke Bali Barat nationalpark og ligger i nationalparkens imponerende marine reservat. Menjangan Island er omgivet af hektarvis af farverige og fantastiske koralrev, og massevis af farverige fisk og andre tropiske dyr.

Øen er kendt for deres spændende og fantastiske områder til dykning og snorkling, hvor I får muligheden for at opleve det bedste, når vores erfarne guide tager jer med rundt mellem de mange smukke koralrev. Der er rigtig god chance for at I får set både elektriske muslinger, skorpionfisk, ål, søstjerner, store rev fisk og måske endda en Hawksbill skildpadde!

Jeres tur starter i Lovina hvor I bliver hentet, og kørt til vores afgangssted på Benywedang Beach ved Pemuteran. Herfra er der kun en kort sejltur ud til Menjangan Island og Bali Barat nationalparks marine reservat. I vil blive taget imod af vores guide, og eventyret i Balis undervandsliv begynder...

Udflugten tager ca. 4 timer.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 485 DKK

Pris pr. pers. fra kun 485 DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage, men der kan forekomme ændringer i forhold til vejret.

Prisen inkluderer:

  • Tranfers t/r fra Lovina/Pemuteran og til afgangssted
  • Båd t/r til Menjangan Island fra afgangssted
  • Entréafgifter som er krævet ifølge programmet

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Visum afgifter
  • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge m.m.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 485 DKK

Pris pr. pers. fra kun 485 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten