Menu
Forside/Udflugter/Dubai halvdags City Tour

Dubai halvdags City Tour

I får en helt unik indsigt i, hvad Dubai var, og hvad byen er nu, både kulturelt, historisk og arkitektonisk – når jeres lokale guide tager jer med gennem den gamle og den nye, moderne del af Dubai, og fortæller spændende historier om byens sheiker, reglement og meget mere.

I bliver afhentet på hotellet af jeres lokale guide, der undervejs vil fortælle jer en masse spændende og sjove historier omkring Dubai. Han vil ligeledes fortælle jer en masse om, hvordan Dubai er som by, om seværdighederne, kulturen, reglementet, kongefamilien, sheikerne og mange andre spændende ting.

Turen går gennem det helt utrolige og moderne Dubai - På vejen vil der være et stop ved Jumeirah Moské, der er den eneste moské i byen, som ikke-muslimske gæster kan besøge hele 6 dage om ugen, og en helt utrolig smuk moské! 

Moskéen er uden tvivl en af de smukkeste bygninger i Dubai, og kæmpestor!

Turen går herefter omkring verdens mest luksuriøse hotel, Burj Al Arab, der også er kendt under navnet ”Sejlet”. Her kommer I tæt nok på det lækre hotel til både at opleve den skønne tilhørende strand, samt få følelsen af, hvor stort det 7-stjernede hotel egentlig er.

Fra Burj Al Arab til den palmeformede og menneskeskabte halvø går turen hele vejen ud til Palmens største attraktion, Atlantis the Palm hotellet, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt indover Dubai skyline og by.

Herefter går køreturen langs Sheik Zayed Road, mellem kæmpestore skyskrabere og enestående bygninger, der fylder billedet langt op i luften på begge sider af vejen.

Turen sluttes af med verdens højeste bygning, Burj Khalifa eller i Dubai Mall.

Dubai Mall er verdens største og mest besøgte shopping center med over 1200 butikker og over 200 restauranter og caféer.  Der ligger blandt andet et stort akvarium, Dubai Aquarium & Underwater Zoo, med massevis af forskellige fisk og tropiske undervandsdyr – I akvariet kan man også gå under vandet i en glastunnel. Alt i alt – et spændende og utroligt sted!

Det er muligt at tilkøbe billetter til Burj Khalifas observationsdæk – hvorfra I kan nyde udsigten fra verdens højeste bygning. Her tager I én af verdens hurtigste elevatorer op til 124. etage, og nyd den helt fantastiske, panoramiske udsigt over Dubai by. Dét er en oplevelse og et syn i verdensklasse, og den perfekte afslutning på udflugten.

 

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 235 DKK

Pris pr. pers. fra kun 235 DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage.

Prisen inkluderer:

  • Transfer fra hotellet, og omkring alle seværdighederne
  • Transport med aircondition
  • Engelsktalende guide
  • Alle entrégebyrer nødvendige til ovennævnte program

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge m.m.
  • Seværdigheder og udgifter ikke beskrevet i programmet
  • Entrébilletter til Burj Khalifas 124. observationsdæk (kontakt os hvis I ønsker at tilkøbe billetter)
  • Transfer tilbage til hotellet

 

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 235 DKK

Pris pr. pers. fra kun 235 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten