Menu
Forside/Udflugter/Dubai Autodrome

Dubai Autodrome

Kom med ud og prøv kræfter med nogle store, vilde biler på racerbanen i Dubai Autodrome. Tag selv styringen ved rattet eller sid ved siden af, når én af de professionelle racerkørere tager dig med ud på banen!

Dubai Autodrome er en stor racerbane, der ligger ca. en halv times kørsel fra Dubai by. I tager selv en taxa fra hotellet, og bliver kørt ud til racerbanen.

Her får I lidt undervisning i, hvordan man kører de hurtige biler, inden der er mulighed for, at I selv kan få lov at prøve dem!

Det er muligt enten at sidde ved siden af en professionel kører, eller selv at køre en af bilerne. Hvis I gerne selv vil prøve kræfter med de store biler, foregår det med en Pace Car, der kører foran dig. Her gælder det om at følge med så godt man kan, mens man undervejs skal sørge for at skifte op og ned i gearene.

Der er flere forskellige biler, som man kan prøve at køre på racerbanen. Både mere almindelige biler, men også de helt store fra både Ferrari, Porsche og McLaren.

I de mere almindelige, men stadig store, biler, har man i stedet for en Pace Car foran sig, en instruktør ved siden af sig, til at give gode råd undervejs.

Og ellers er det bare med at slå speederen i bund og få testet bilernes fart og bremser – se, hvor meget det er nødvendigt at bremse inden svingende, præcis hvor meget den enkelte bil kan trække eller bare ræs rundt og nyd livet!

Priseksempler på kørsel:

  • Audi TT Experience fra 1680 DKK
  • Porsche GT4 Experience fra 3.550 DKK
  • McLaren Sprint Experience fra 4.300 DKK

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 1680 DKK

Pris pr. pers. fra kun 1680 DKK

Afgange:

Ture til Dubai Autodrome er afhængig af banens program og booking-muligheder.

Prisen inkluderer:

  • Kørsel i udvalgt bil (forskellige priser for de forskellige biler og oplevelser)
  • Intro til bilerne og banen

Prisen inkluderer ikke:

  • Transfer t/r

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 1680 DKK

Pris pr. pers. fra kun 1680 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten