Find drømmerejsen til Bali

Menu
Forside/Udflugter/Bali/Det indonesiske køkken - Madlavningskursus i Ubud

Det indonesiske køkken - Madlavningskursus i Ubud

Ta’ på en gastronomisk rejse og opdag hemmelighederne i det balinesiske køkken, igennem en spændende og velsmagende Ubud Food tour.
Vi begynder med et besøg på det lokale marked, hvor ALT i forskellige råvarer findes. Gå med i køkkenet med en lokal kok og lær at tilberede spændende balinesiske retter.

I bliver hentet om morgenen på jeres hotel og kørt til det centrale Ubud, for at møde en lokal balinesisk kok. Her skal vi nyde en kop te, imens vi modtager en kort briefing om dagens program.

Så er det tid til at friste smagsløgene! Vi går til det lokale fødevaremarked for at lære om hemmelighederne bag det ​​indonesiske køkken. Her skal vi overvære den daglige handel på markedet, med de eksotiske frugter, grøntsager, urter og krydderier, der pryder smukt og farvestrålende i boderne.

Efter vores besøg på markedet skal vi på en kort rundtur og fortælling i rismarkerne.

Bali er en landbrugs ø. Klimaet gør, at der kan dyrkes afgrøder året rundt. Bali er et stort riskammer og overalt ser man de smukke og frodige terrasser med ris.

Under ledelse af ekspertkokken skal vi tilberede balinesiske egnsretter ved hjælp af specielle teknikker. Vi skal lære og lege med de friske urter, krydderier og andre ingredienser, der gør den balinesiske mad så lækker. Udover madlavning skal vi lære om andre kulturelle traditioner, såsom hvordan man laver den autentiske kokosolie…

Selvfølgelig ville dette kulinariske eventyr ikke være komplet, uden en chance for at smage på varerne! Når opvasken er klaret, sætter vi os til bords og nyder den hjemmelavede frokost, og der vil her være rig mulighed for at blive endnu klogere på den balinesiske mad – så spørg endelig kokken!

Så er der kun tilbage at sige tak til kokken, hvorefter I mætte, tilfredse og velfornøjede bliver kørt tilbage til jeres hotel – gerne inspirerede til at forkæle sultne munde, når I igen er vendt tilbage til hverdagen i Danmark.

Måltider
Frokost

 

 

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

Afgange

Turen afgår alle dage

*I højsæsonen (april – september), er der multisproget guide

*Resten af året er der engelsktalende guide

Prisen inkluderer

  • Transport til og fra hotellet
  • Service af engelsktalende guide
  • Alle adgangsgebyrer og aktiviteter som nævnt
  • Frokost

Prisen inkluderer ikke

  • Personlig rejseforsikring
  • Drikkevarer
  • Personlige udgifter

 

 

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten