Menu
Forside/Udflugter/Desert Safari

Desert Safari

Dubai er andet end millionby med kæmpestore skyskrabere og luksus – byen er placeret midt i en ørken, og du kan komme med ud og bryde de mange sanddynger!
Der er god fart på, når man taler dessert safari i Dubai. Professionelle chauffører kaster dig rundt i sanddyngerne i deres store firhjulstrækkere eller jeeps.

I bliver afhentet på jeres hotel, og herfra er der en køretur på ca. 40 minutter, før I befinder jer midt ude i ørkenen.

Når der er sand og sanddynger så langt øjet rækker, så starter jeres dessert safari!

Turen starter på toppen af én af de kæmpe sanddynger, der udgør den fantastiske udsigt. Inden der kommer fart på, vil der være mulighed for at tage et par billeder af det utrolige syn.

Safarien foregår i en firhjulstrækker eller en jeep med en lokal og professionel chauffør – og så snart I er på plads i sædet, bliver tempoet virkelig sat op!

Der bliver givet gas i de store biler, op og ned og rundt om sanddyngerne. Man bliver kastet godt rundt! Stejle sider og spidserne på dyngerne er ingen hindring for chaufførerne – det er en kæmpe oplevelse! Og chaufførerne har HELT styr på, hvad de laver!

Efter en masse action-præget kørsel, bliver der gjort stop ved en ørkencamp, hvor der vil blive serveret noget aftensmad, og der vil være forskellig underholdning for hele familien, inden turen igen går tilbage til Dubai.

Vores Dessert Safari er i stor kontrast til Dubai by, og er en sjov og anderledes oplevelse, som både børn og voksne kan nyde godt af – og en tur i Dubais ørken er et must, når man er rejst hertil!

 

Bemærk: Det er muligt at tiækøbe en tur med ATV i ørkenen for ca. 200 kr. pr. person.

 

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage og varer ca. 3,5 time.

Prisen inkluderer:

  • Safari i ørkenen
  • BBQ-middag serveret i ørken-campen
  • Transfer t/r fra hotellet til dessert safari

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge m.m.

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

Pris pr. pers. fra kun 445 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten