Menu
Forside/Udflugter/Vietnam/Cu Chi Tunnels med speedbåd

Cu Chi Tunnels med speedbåd

En halvdagstur til de berømte Cu Chi-tunneller, men på denne tur er transporten lige så meget en del af oplevelsen, når I sejler dertil ad Saigon floden, og dermed ankommer før alle turistbusserne...

 

Lad transporten blive en del af oplevelsen

Cu Chi tunnellerne er nok Vietnams største attraktion, og formentlig også den atraktion der synliggør krigens vilkår bedst. Det er derfor ikke uden grund at størstedelen af Vietnams turister tager på tur dertil. Næsten alle køres dertil i store turistbusser, en køretur på ca. 2 timer, uden det helt store at se på vejen. Så hvorfor ikke gøre transporten dertil ekstra speciel?

I bliver hentet tidligt om morgenen (kl. 07.00) på jeres hotel og kørt til speedbåden der ligger fortøjret ved Saigion floden. Når alle er kommet ombord, og sat sig behageligt til rette, forlader speedbåden havnepladsen, og de næste 1½ time kan man med en dejlig brise i ansigtet nyde synet af det markante skift i omgivelserne, fra storby med skyskrabere til frodig jungle og små fiskerbåde.

Der vil blive serveret en let morgenmad (sandwich eller lign), frisk frugt og vietnamesisk is-kaffe, mens vores guide fortæller os om traditioner og lokallivet langs flodbredden.

Èn af de helt store fordele ved at tage til Cu Chi tunnellerne med speedbåd er, at vi ankommer FØR alle de store turistbusser. Det er ikke uden betydning, da stedet i perioder besøges af op til 1500 turister om dagen.

Vi følger med guiden rundt i området ved Cu Chi tunnellerne der dækker over 250km tunnel-system. Nogle steder er det muligt at komme ned i nogle af gangene, og se hvordan livet under jorden så ud under krigen.

Lider man ikke af klaustrofobi, kan man ligeledes prøve nogle af de underjordiske gange der kræver at man kravler på alle fire, uden ret meget plads - men det var nu en gang sådan soldaterne levede.

Området dækker også over en skydebane (hvor man kan prøve at affyre en AK47 eller lign.) samt udstilling af de forskellige fælder der blev brugt i området under krigen. Alt sammen meget meget tankevækkende...

Sidst på formiddagen trækker vi os tilbage til flodbredden og nyder en lækker traditionel vietnamesisk frokost, inden speedbåden igen sætter kurs mod Saigon. Vi er tilbage i storbyen (som pludselig føles som en hel anden verden) ved 13-tiden.

Turen er en gruppetur.

 

Pris pr. pers. fra kun 715 DKK

Pris pr. pers. fra kun 715 DKK

Pris pr. pers. fra kun 715 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten