Menu
Forside/Udflugter/Borneo/Borneo - på to hjul

Borneo - på to hjul

En fantastisk måde at opleve et område og et land på er ved at cykle ude i det blå. Det giver et helt andet tempo, og man ser og oplever mere, end man ville gøre i en bil. I det rustikke Borneo har du mulighed for at udforske området på mange forskellige måder, og turen kan tilpasses til lige præcis dit niveau.
*Der er mulighed for at kombinere turen med familievenlig Rafting!

Du kan opleve Sabahs Country-side med støvede landeveje, off-road-ture langs floder og gennem rismarker. En sjov, anderledes og spændende tur!

Vi bliver hentet på hotellet om morgenen, og bliver kørt ud til Sabahs Country-side, hvor vi får udleveret vores cykler og hjelme. Turen går gennem de grønne rismarker og langs floden på små off-road stier, der fører os langt ind i Borneos rustikke og betagende natur. Vi krydser floden flere gange på hængebroer, og nyder gang på gang de fantastiske udsigter over floden, junglen og rismarkerne.

Undervejs kommer vi også igennem nogle små landsbyer, hvor dyrene går frit rundt mellem huse og hytter, og vi får muligheden for at møde de lokale. Alle er meget imødekommende og vi får et unikt og inspirerende indblik i deres dagligdag og daglige gøremål.

Cykelturen går også forbi en lokal bonde og hans rismarker og gummiplantage. han fortæller os om den daglige gang på farmen, og sætter os ind i både den daglige produktion og arbejdsgang.

Denne cykeltur rundt i Sabahs Country-side er en helt speciel og unique oplevelse - med scenerier, som var de taget direkte ud af et eventyr!

 

Du er i trygge hænder fra start til slut

Turene er guidet og planlagt af nogle af eksperter, således at du kan opleve så mange nuancer af området som muligt, samtidig med at du beriges med lokalkulturen. 

 

Oplev området omkring Kota Kinabalu på en anderledes måde

Alt i alt er mountainbiketuren en fantastisk oplevelse, hvor der vil være rig mulighed for at få fejet benene væk af Borneos smukke natur – noget, som man virkelig oplever tæt på, når man cykler langs floder eller krydser hængebroer.

 

Der er flere forskellige variationer af turen, så det er nemt at tilpasse turen efter, om man er nybegynder eller øvet. Du kan vælge at bruge en hel dag på cykel på en tur, som slutter om eftermiddagen og er en heldagstur, eller du kan vælge at cykle en halv dag, hvis det passer bedre til jeres planer og/eller niveau.

Derudover er det også muligt at arrangere en kombination, som består af en halvdags cykeltur på omtrent 3 timer, som afsluttes med en raftingtur på en af områdets mere stille floder. Turen varer cirka 1 ½ timer og foregår på en børnevenlig rute.

 

 

Pris pr. pers. fra kun 590 DKK

Pris pr. pers. fra kun 590 DKK

Afgange:

Turen afgår alle dage. Der kan dog være ændringer i afgange og ruter, i forhold til vejrforholdene.

Prisen inkluderer:

  • Udlån af mountainbikes
  • Hjelm
  • Drikkevand

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Personlige udgifter
  • Forsikring

 

 

Pris pr. pers. fra kun 590 DKK

Pris pr. pers. fra kun 590 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten