Menu
Forside/Udflugter/Borneo/Bako Nationalpark - et overvældende besøg!

Bako Nationalpark - et overvældende besøg!

Nationalparken er en af de absolut skønneste naturparker i hele Malaysia - et syn, du nemt kan nå fra byen Kuching. For alle naturelskere tilbyder denne park en spændende mulighed for at opleve dyreliv helt tæt på og uforstyrret, så gå ikke glip af denne unikke oplevelse på vores 1-dagstur til Borneos jungle.

På turen kan du se frem til mødet med et varieret dyreliv, herunder næseaben, sølvblads-aben og makak-aben med den lange hale. Men også vildsvin, forstenede firben i solen samt et utal af farverige fuglearter. 

Naturen i Bako Nationalparken - et syn for naturelskere i alle aldre. Naturen i Bako er alsidig og rangerer fra mangroveskov, til kerangasskov, klippevegetation og planteliv i strandbredden. Mangroveskov kendetegnes ved at være tilpasset til at vokse i saltvand i tropiske kystområder og er et unikt syn, der danner rammer om dyreliv og beskytter kysterne mod havet. Kerangasskov beskriver træer, der vokser ud af den fugtige jord på Borneo. Plantelivet er på denne måde helt særligt for øen Borneo, så gå ikke glip af dette fascinerende syn. 

Borneos kyst - et væld af skjulte skatte! Kystlinjen i Bako Nationalpark er et overvældende syn med mindre bugter og paradis-strande, der kæmper om kampen som dit yndlingsspot. Besøger du Bako Nationalpark, vil du hurtigt opdage, at de sande perler kan findes i de afsondrede bugter, hvor synet af store klippeformationer, formet af vind og vejr, ligger hengemt i det skinnende blå vand. Et ikonisk Borneo-syn, der vil overvælde dig fra dit spot på stranden. 

Dagsprogram:

08:00: Opsamling fra dit hotel i Kuching om morgenen, hvorfra vores chauffør tager dig på en 45-minutters køretur til Bako Fishing Village. 

Speedbåd over Det Sydkinesiske Hav: Fra landsbyen fortsætter rejsen med en speedbåd til hovedområdet i nationalparken ved Teluk Assam. Her krydser vi Det Sydkinesiske Hav, hvilket udgør en sejltur på cirka 25 minutter.

Ankomst: Efter sejlturen er der ankomst til Bako Nationalpark på øen. Du får nu chancen for en naturskøn gåtur med egen guide langs junglestier i det bjergtagende landskab. 

15.00: Forventet ankomst hjemme. Du tages efter frokost tilbage med speedbåd til din chauffør, der sørger for en sikker tur hjem og sætter dig af foran dit hotel. 

Måltider:
Frokost

 

 

 

Pris pr. pers. fra kun 660 DKK

Pris pr. pers. fra kun 660 DKK

Afgange

Turen afgår alle dage. 

 

Prisen inkluderer:

  • Transport m. bil og speedbåd tur-retur
  • Privat engelsktalende guide
  • Frokost
  • Entré til Bako Nationalpark. 

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Personlige udgifter, drikkevarer, drikkepenge m.m.


Bemærk

At tidsplanen kan afhænge af tidevandet

 

 

Pris pr. pers. fra kun 660 DKK

Pris pr. pers. fra kun 660 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten