Menu
Forside/Udflugter/Angkor Wat på cykel

Angkor Wat på cykel

En heldags udflugt på cykel, ad stille veje og stier, med mulighed for virkelig at opleve den fascinerende og smukke natur der omgiver Cambodia's stolthed: Angkor Wat templerne.

Der vil være masser af stop på turen, og tid til at tage billeder og til at udforske stedet til fods sammen med guiden.


Hvis du kan køre på en cykel - så vil du ELSKE denne cykeltur!

Undgå de massive menneskemængder, de trafikerede veje og de samme ruter som alle de andre turister.
I stedet cykler vi ad små stier og på mindre veje, hvilket giver os mulighed for at se en helt anden side af de store Angkor templer.

På denne cykeltur, viser jeres engelsktalende guide vej til de mest spændende af de store templer. Vi besøger bl.a. Tha Prom (jungle templet), Bayon, Corner Temple, ligesom vi også finder vej til nogle knapt så besøgte templer på vejen. På vejen mod templet Preah Khan cykler vi igennem den fascinerende grønne regnskov.

Dagen igennem er der rig mulighed for at tage alle de billeder man ønsker og stille spørgsmål til guiden der er lokal og har et indgående kendskab til området, historien og naturen. Flere gange stiger vi selvfølgelig af cyklerne og går på opdagelse i templerne til fods. Der bliver også holdt en frokostpause, hvor det er muligt at købe frokost.

Turen cykles i et tempo hvor alle kan være med, ad små stier igennem parken, forbi små lokale landsbyer, inden vi slutter turen ved 16-tiden og afleverer cyklerne - mættet af oplevelser, og måske også en smule trætte. Vi har - næsten uden at bemærke det - alligevel tilbagelagt ca. 45 km. (kortere familietur på ca. 25 km. kan også arrangeres). 

Solopgang over Angkor Wat.

Er man morgenmenneske, eller vil man bare ikke gå glip af en solopgang over Angkor Wat, er det også muligt at vælge en udgave af cyeklturen der starter kl. 05.00 (merpris).

 

Pris pr. pers. fra kun 325 DKK

Pris pr. pers. fra kun 325 DKK

Afgange:

Turen afgår alle ugens dage kl. 07.30, og slutter ca. 16.30.

Cykelturen er ca. 30 km lang, men der cykles over mange timer og i fladt terræn.
Sværhedsgrad: mild-moderat. 

Prisen inkluderer: 

  • Engelsktalende guide
  • God mountainbike cykel
  • Cykelhjelm
  • Frugt, vand og frokost

Prisen inkluderer ikke:

Angkor Wat Park indgangs pas. Dette kan købes om morgenen på selve dagen, ved indgangen til parken. Pris ca. 240 kr. 

Vigtigt omkring påklædning:

Korrekt påklædning er påkrævet i og omkring nogle af templerne. Her skal skuldrene og brystet være afdækket, og benene skal være dækket til ned under knæet.

Det er ligeledes vigtigt med ordenligt fodtøj, som kondisko, fordi cykelturen vil gå gennem ændrende og kuperet terræn. Derfor anbefales det ikke at have sandaler eller klipklappere på. Pga. det ændrende terræn, er der også risiko for at sko og tøj bliver beskidt.

Gruppens størrelse:

Der køres i små grupper af max 10 personer, for at bevare den personlige kontakt til guiden, og have de bedste forudsætninger for at kunne lytte og spørge ind til dagens seværdigheder.
Ønsker man mindre gruppe eller indflydelse med tempo mv. kan en privat tur anbefales, fremfor en en gruppetur. 

 

Pris pr. pers. fra kun 325 DKK

Bemærk - park pas skal købes ved indgangen til parken

Pris pr. pers. fra kun 325 DKK

BOOK NU

Bestil udflugten