Find drømmerejsen til Bali

Menu

Ture og udflugter på Bali

- oplevelserne venter bare på jer...!


Unique Travel har sammensat en række unikke udflugter på Bali, hvor I får muligheden for at opleve meget af det bedste den fantastiske ø har at byde på!

Bali er fyldt med spændende kultur, en meget imødekommende befolkning og øen er omgivet af smuk natur! På Bali er der oplevelser for enhver: tag på en rolig cykeltur rundt i Ubud fantastiske natur, udforsk det indonesiske køkken med et madlavningskursus, slap af i luksuriøste omgivelser på det økologiske resort Eco Bali Lush, eller tag på en adrenalinfyldt rafting-tur i Ubud grønne omgivelser!

Der er massere af udflugter og ture at vælge imellem - hvordan vil I opleve det smukke Bali?

Hvis I har været ude og nyde det fantastiske undervandsliv omkring Menjangan Island i Bali Barat Nationalpark, og jeres tur dagen efter går videre til Ubud, kan I med fordel vælge vores Mayong Village Trekking-tur. Denne udflugt starter i Lovina og slutter i Ubud, og I kan på denne måde bruge jeres transporttid mellem byerne på en spændende udflugt, og derved både spare jeres transfer - På den måde får I både mere ud af dagen, og får en ekstra udflugt næsten gratis!