Menu

Ture og udflugter i Cambodia

- oplevelserne venter bare på jer...!

 

Cambodia er ikke et sted man besøger for at slappe af på en bounty-strand under en grøn palme, med en kold drink i hånden - Cambodia er derimod et sted man besøger for at opleve et helt autentisk asiatisk land!

Landet er fyldt med historie og kultur, og et sted man skal tage til når man er i Cambodia, er det berømte Angkor Wat - det må I ikke snyde jer selv for!

Selvom landet måske kan virke en smule skræmmende, på grund af deres brutale og forfærdelige fortid, må I ikke lade jer afskrække! Cambodia er helt sikkert en land man skal have stor respekt for, men der er også fyldt med fantastiske byer og seværdigheder og vi lover at I får fyldt kufferterne med massevis af nye spændende indtryk! 

Vi har sammensat en fantastisk rundrejse på 5 dage, der giver jer muligheden for at opleve og udforske Cambodias højdepunkter - en rigtig god måde at lære mere om landet og dets historie.

Hvis I også ønsker at besøge Vietnam, opfordrer vi til at tage på vores Mekong Cruise udflugt, der sejler mellem Cambodia og Vietnam - det gør transporten mellem landende til en oplevelse!