Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

Real Sapa og Homestay med Luxury Bus

Indtag denne betagende smukke del af Vietnam med vandresko og solhat. På denne oplevelsestur får I mulighed for at indånde den fantastiske atmosfære, som findes i de storslåede bjergdale med risterasser, så langt øjet rækker. 

Selve Sapa er en lille by med en fantastisk hyggelig stemning, og hvor man kommer helt ned i tempo. Byens folk er i arbejde, byens dyr går rundt på må og få, og de lokale børns "hallooo" danner rammen om en uforglemmelig scene! Her findes masser af minoritetsgrupper fra de lokale bjergstammer, hvilket de farverige klædedragter vidner om. Mønstre og farver afhænger af, hvilket område de kommer fra og deres etniske afstamning. Spørg gerne ind til det, de fortæller med glæde. Lige her, er det perfekte udgangspunkt for vandreture, et nærmere kig på de smukke risterrasser og ikke mindst for at komme ud at bo hos de lokale ved et såkaldt "Homestay".

Dagsprogram

Dag 1:

Der er afgang fra Hanoi City i en Topas Luxury bus til Sapa. Det meste af dagen går med den afslappende transport med udsigt til smuk natur.

Ved ankomst i Sapa er temperaturen dalet en smule, i takt med, at man på turen hertil kunne se risterrasserne blive højere og højere. Et billedskønt syn! I bliver indlogeret på det hyggelige Sapa Horizon Hotel, i privat værelse med egen balkon. Her er det bare at nyde det sidste af dagen på egen hånd.

Dag 2:

Der er smukt i alle retninger omkring Sapa. Jeres "Homestay Trek" begynder efter morgenmaden med, at I går ud af Sapa, gennem Cat Cat landsbyen, hvor der er mulighed for at overvære et lokalt musikshow, hvis man har lyst, og tiden er til det. Efterfølgende går turen ned til Muong Hoa dalen, der ligger tæt ved, i retning mod Then Y Linh og Lao Chai landsbyerne

Med start i Sapa vandrer I, inden længe igennem de smukke risterasser og nyder farvespillet i markerne op langs kløften. På vejen møder man adskillige farvestrålende Hmong kvinder på vej til markedet i byen. Børnene hilser med det karakteristiske "halloooo", mens arbejderne i rismarken har overskud til et smil.

I Lao Chai spiser I en lækker frokost på en lokal restaurant, inden den sidste times trekking for i dag.

Det er landidyl, så billedskønt, at det virker helt kulisseagtigt. I ankommer til landsbyen Ta Van, hvor høns, listige katte, gryntende grise og ligeglade hunde render omkring i en skøn uorden. Ud over det sker der ikke meget. Man kan blot prøve at følge de lokales sysler for at forstå, hvad de får tiden til at gå med. Men man opdager dog hurtigt, at de lokale hele tiden er i gang i markerne, i gang med madlavning, med reparation af hus eller værktøj, eller med at væve. Det er et meget interessant indblik at få i et liv, der nærmest ikke kan være mere fjernt fra en danskers hverdag.

I aften bliver I indlogeret hos en lokal værtsfamilie, i en bungalow med eget privat badeværelse, lige ved siden af familiens eget private hjem. Det er en helt UNIQUE oplevelse, hvor I virkelig får lov at mærke dagligdagen på egen krop! En helt fantastiske og berigende oplevelse hos de imødekommende og venlige familier.

Ta Van landsbyen huser flere homestays. Det har medført, at den første bar er åbnet i byen, hvor man kan slutte dagen af med den lokale øl, der hedder 333, eller man kan prøve den lokale brændevin. Man indhentes dog hurtigt af træthed efter dagens indtryk. De lokale går i seng ved otte-ni tiden om aftenen. Den del af landsbylivet adopterer man hurtigt.

Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Dag 3:

Efter morgenmaden er det afsked med værtsfamilien, og turen går ind til centrum af landsbyen Ta Van. Her besøger I et lokalt kunstværksted. Her kan man lære, hvordan de lokale Hmong-folk laver deres traditionelle indigo-farvede batik-stof. Besøget hos dette traditionelle værksted giver jer endnu et unikt indblik i hverdagen hos de lokale i Nordvietnam – og mulighed for selv at prøve kræfter med håndværket.

Herefter fortsætter I igennem bambus-skoven og kommer forbi det smukke vandfald i Giang Ta Chai landsbyen. Her vil der være god tid til at slappe af og bade i vandfaldets klare vand, inden I spiser en lækker frokost på en lokal restaurant.

Efter frokost er der transport til hotellet i Sapa, og resten af dagen er til fri afbenyttelse. I bliver indlogeret på enten Topas Eco Lodge eller Aira Boutique Sapa.

Læs mere om Sapa og Topas Eco Lodge lige her!

Måltider: Morgenmad og frokost.

Dag 4:

Den sidste dag er der, efter morgenmad, transport tilbage til Hanoi City.

Måltider: Morgenmad

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.