Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

Cu Chi Tunnels med speedbåd

Lad transporten blive en del af oplevelsen...

Cu Chi tunnellerne er nok Vietnams største attraktion, og formentlig også den attraktion, der synliggør krigens vilkår bedst. Det er derfor ikke uden grund, at størstedelen af Vietnams turister tager på tur dertil. Næsten alle køres dertil i store turistbusser, en køretur på ca. 2 timer, uden det helt store at se på vejen. Så hvorfor ikke gøre transporten dertil ekstra speciel?

I bliver hentet tidligt om morgenen (kl. 07.00) på jeres hotel og kørt til speedbåden, der ligger fortøjet ved Saigion floden. Når alle er kommet ombord og sat sig behageligt til rette, forlader speedbåden havnepladsen. De næste 1½ time kan man med en dejlig brise i ansigtet nyde synet af det markante skift i omgivelserne, fra storby med skyskrabere til frodig jungle og små fiskerbåde.

Der vil blive serveret en let morgenmad (sandwich eller lign), frisk frugt og vietnamesisk is-kaffe, mens jeres guide fortæller jer om traditioner og lokallivet langs flodbredden.

Èn af de helt store fordele ved at tage til Cu Chi tunnellerne med speedbåd er, at I ankommer FØR alle de store turistbusser. Det er ikke uden betydning, da stedet i perioder besøges af op til 1500 turister om dagen.

I følger med guiden rundt i området ved Cu Chi tunnellerne, der dækker over 250 km tunnelsystem. Nogle steder er det muligt at komme ned i nogle af gangene og se, hvordan livet under jorden så ud under krigen.

Lider man ikke af klaustrofobi, kan man ligeledes prøve nogle af de underjordiske gange, der kræver at man kravler på alle fire, uden ret meget plads - men det var nu engang, sådan soldaterne levede.

Området dækker også over en skydebane (hvor man kan prøve at affyre en AK47 eller lign.) samt udstilling af de forskellige fælder, der blev brugt i området under krigen. Alt sammen meget meget tankevækkende.

Sidst på formiddagen trækker I jer tilbage til flodbredden og nyder en lækker traditionel vietnamesisk frokost, inden speedbåden igen sætter kurs mod Saigon. I er tilbage i storbyen (som pludselig føles som en hel anden verden) ved 13-tiden.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.