Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Den Gyldne Trekant & Lanjia Lodge

Lanjia Lodge betyder ’fredelig’ på det traditionelle Hmong-sprog, og er en miljøvenlig og lokal lodge placeret på et bjerg i Chiang Rai provinsen. Navnet lever op til oplevelsen! Omgivelserne er overvældende og rolige. Man føler sig hensat til en helt anden verden uden de store hverdags-bekymringer.

Al fortjeneste fra lodget går til støtte af lokalområdet og de lokale stammer, for at forbedre levevisen i området.

Lanjia Lodge er bygget af miljøvenlige materialer, og består af fire gæstehuse med fire værelser i hvert hus. Alle med privat bad og toilet. Stilen og designet af lodget er tilpasset de lokale stammelandsbyer og naturen. Man får en helt autentisk, lokal og unik oplevelse, når man bliver indlogeret på det charmerende lodge.

Lanjia Logde ligger under en times kørsel fra Den Gyldne Trekant, og er det perfekte udgangspunkt for at udforske det naturskønne og kulturrige område!

Dagsprogram

Dag 1:

I ankommer til Eco Lodget henad eftermiddagen, og bliver af det imødekommende personale budt velkommen med en friskpresset juice. I bliver vist ud til jeres hyggelige og autentiske værelser, hvor der er tid til at komme på plads.

Inden aftensmaden bliver serveret, bliver I introduceret til området, omkringliggende stammer, landsbyer, Den Gyldne Trekant og historien om verdens største ferskvandsfisk, der svømmer rundt i Mekong Floden.

I lærer en masse omkring aktiviteterne, arbejdet omkring Mekongfloden og stammelandsbyerne, inden I i morgen skal ud at udforske den spændende natur og kultur.

Aftensmaden bliver serveret på lodget, og der vil være underholdning fra lokale Hmong-stammefolk.

Efter middagen er resten af aftenen til fri afbenyttelse. Udsigten fra lodget er fantastisk, så nyd roen og solnedgangen – det er en helt speciel form for meditation og fred, der overtager én med sådan en oplevelse.

Måltider: Aftensmad

Dag 2:

Efter morgenmaden går turen mod grænsen mellem Thailand og Burma i Mae Sai Distriktet. Her vil der, for egen regning, være tid og mulighed for at krydse grænsen og udforske Takhilek markedet.

Turen går videre langs grænsen forbi Baan Pha Mee og til Wat Prathat Doi tung, Doi Chang Mub botaniske have og Doi Tung Paladset. I har god tid til at opleve de spændende seværdigheder, inden frokosten bliver serveret på en lokal restaurant.

Herefter skal I videre til Den Gyldne Trekant, hvor I kan nyde de fantastiske omgivelser, besøge opiummuseet og lære mere om produktionen heraf.

Herfra går turen videre med en af de traditionelle longtailbåde. En fredelig, fantastisk og scenarisk tur langs floden – en kæmpe oplevelse, man ikke skal være foruden på disse kanter.

I skal besøge fiskerlandsbyen Baan Had Bai, lære de lokale at kende og høre mere om deres dagligdag ved Mekongfloden.

Herfra går turen tilbage til Lanjia Lodge, hvor I får serveret en lækker lokal middag.

Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 3:

I får serveret en lækker morgenmad på hotellet. Herefter er der tid til at nyde omgivelserne på egen hånd. Tag på en stille og rolig gåtur i området – for at suge de sidste indtryk til jer, eller nyd omgivelserne fra logdet.

Lidt senere på formiddagen skal I checke ud og sige tak for denne gang!

Måltider: Morgenmad

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.