Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Thai Fun Cruise

Thai Fun er en 24 meter lang båd med hele 3 etager. Der er afgang direkte fra stranden på Koh Chang, og I kan se frem til at nyde en dejlig og behagelig sejltur, mens I dagen igennem bliver sejlet rundt mellem smukke bounty-øer. Det dygtige, erfarne og engelsktalende mandskab ombord på båden vil sørge for, at I får en uforglemmelig dag for alle – uanset alder.

På turen kommer I forbi mere en 15 tropiske palmeøer – og I vil gøre stop ved minimum to af øerne. Her kan I gå fra borde, nyde sandet mellem tæerne og synet af de smukke strande. I gør også stop ved flere koralrev, hvor I kan hoppe i vandet fra båden og udforske naturen under vand og de mange farverige fisk.

Ved frokosttid får I serveret en lækker, lokal thailandsk frokost, når der dækkes op med buffet med masser af lækker mad! Eftermiddagskaffen, masser af frisk frugt og sågar kage, er der også sørget for.

Der er i særdeleshed lagt op til en dag med både strand, snorkling og afslapning i de rare stole på dækket, mens I sejler rundt blandt grønne paradis-øer, lækkert azurblåt hav og små hvide strandbugter.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.