Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Elephants World

Er én dag blandt de store smukke elefanter ikke nok, eller har du bare mod på meget mere af den flotte natur i området - så forlæng dit ophold i Elefants World.

Første dag af opholdet indeholder alt det, som også sker på 1 dags turen:
I skal hjælpe til med pasningen af elefanterne, som både skal fodres og bades af flere omgange. Maden skal tilberedes, der skal plantes nye banantræer og sukkerrør i markerne, og de ældre elefanter skal tilgodeses med lidt specialkost i form af kogte ris. Alle er med i arbejdet og giver en hånd med i det, de gør bedst. Stemningen i gruppen er som regel rigtig god, og man hjælper hinanden som et hold - for sammen at forkæle de store majestætiske dyr.

Læs evt. mere om 1-dags turen her.

I stedet for at køre tilbage til Kanchanaburi om eftermiddagen bliver I indlogeret i de traditionelle thai-hytter, lige ved floden og bjergene. Her kan man slappe af på verandaen og snakke om dagens oplevelser, mens mørket falder på.
Næste morgen vågner I til lyden af naturens dyr i den lille grønne oase.

2. dagen kan tilbringes, som I ønsker det. Man kan enten tilslutte sig en ny gruppe og tilbringe endnu en dag med elefanterne, eller man kan gå på opdagelse i den frodige natur i området. Man kan også tage en dag i fred og ro, nyde atmosfæren og synet af elefanterne. Eller man kan vælge at bruge dagen på nogle helt andre aktiviteter, såsom:

  • Følg elefanterne til skoven - I regnsæsonen sover og spiser elefanterne i skoven. Det betyder, at hvis du overnatter på resortet, så kan du sammen med elefant-hjælperne følge dem ud til skoven om aftenen, og tidligt næste morgen gå med til skoven og hente elefanterne. Udenfor regnsæsonen er det muligt at gå en tur med elefanterne til skoven om morgenen.
  • Vandretur til toppen af bjerg - Følg med én af Mahout'erne (guiderne) til toppen af det nærliggende bjerg. Alle kan "bestige" bjerget og nyde synet af naturen oppefra på toppen. Turen koster ca. 100 THB (20 kr) mere pr. person. Beløbet går til "guiden" som drikkepenge.
  • Kig efter fugle - Fra den tidlige morgenstund er det muligt at spotte en masse smukke fugle tæt ved floden. Så er man interesseret i fugle, skal man ikke snyde sig selv for dette. Guiden kan selvfølgelig fortælle om de fugle, I spotter.
  • Gå på opdagelse i den omkringliggende natur - der findes 24 hektar land rundt om Elephants World. Her er der masser at udforske og aktiviteter at tage sig til.

Uanset hvad du vælger at gøre på 2. dagen, så er der ingen der kommer til at kede sig, og minderne bliver hos dig for evigt!

Alle hytter er bygget i traditionel thai-stil med en hyggelig veranda. Alle har eget bad/toilet med varmt vand, og myggenet er der også sørget for.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.