Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Elephants World

Kom helt tæt på de store majestætiske asiatiske elefanter og hjælp til med at fodre dem - alt foregår på elefanternes præmisser!

Turen afgår fra Kanchanaburi ved 9-tiden om morgenen. Efter ca. en ½ times køretur ankommer I til Elephants World - elefanternes egen lille oase. Spændingen stiger, og glæden spreder sig, for I skal tilbringe resten af dagen sammen med de store majestætiske dyr. Dette inkluderer hverken shows med dans eller boldspil, ej heller elefantridning. Nej, her foregår alt på elefanternes præmisser.

Kort efter ankomst er det tid til første møde med de store asiatiske elefanter. Og det er også tid til at fodre dem. Bliv ikke overrasket, hvis du bliver bedt om at hjælpe til. Efter mad er det tid til bad. Her er der rigelig mulighed for at nyde synet af kæmperne i floden og få taget en masse sjove billeder.

Arbejdet kalder.... Elefanter er sultne, og deres mad skal tilberedes. Der skal renses frugter og grøntsager, hentes mad som skal forberedes, og risene skal koges til de ældre elefanter. Her kommer alle i arbejde, store som små. Alle må hjælpe til, indtil det er jeres tur til at få serveret frokost.

Eftermiddagen kommer til at bestå i mere arbejde og flere elefantoplevelser. Arbejdet kan blandt andet bestå i at hjælpe til med nyplantning af banantræer, sukkerrør eller banangræs, eller det kan være tilberedning af elefanternes eftermiddags frugt.
De ældre elefanter skal også fodres med små bolde af sticky-rice/klister ris.

Sidst på eftermiddagen tager I, sammen med de erfarne elefanthjælpere, de store kæmper ned til floden for endnu et kølende bad. Her er der mulighed for at bade og skrubbe elefanterne. Og det er en oplevelse, der helt sikkert går i mindebogen!

I er med til at servere den tilberedte eftermiddagsfrugt til elefanterne, inden turen går tilbage mod Kanchanaburi ved 16-tiden.

Efter sådan en dag er alle - store som små - trætte og glade, kameraet er fyldt, og oplevelser er der skabt rigeligt af!

Bemærk: Turen laves også som en 2-dages tur med overnatning og endnu flere oplevelser! Se her.

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.