Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALAYSIA

Sea Gypsy Village and Dive Base

Familievenligt barfodsparadis med masser af aktiviteter...

Har I rejst rundt i Asien for år tilbage og søger lidt samme stemning som dengang, så går Sea Gypsy Village lige i hjertekulen - er I førstegangsrejsende, vil der nok ske helt det samme...

Tre timers kørsel og en times sejlads fra Singapore ligger en meget lille ø, som de fleste mennesker sikkert aldrig har hørt om. Øen hedder Sibu og ligger på Malaysias østkyst. En lille ø uden veje, uden biler og med kun ganske få resorts. Ét af disse resorts har formået at bevare den lidt primitive, men hyggelige og ægte stemning, der er på (næsten) øde øer. Stilen er lige noget for "Flash-packere" (=tidligere backpackere, der nu har fået børn og stadig godt kan lide den rolige backpacker-stil, men godt lige vil have... lidt ekstra...). De vil elske dette sted - og det vil alle andre også.

Det er primitivt barfodsparadis, væk fra civilisationen, men stadig under ordnede forhold. På resortet kan man - ud over at slappe af på den smukke strand, eller nyde en kølig drink i baren - nyde godt af både snorkling, dykning, fisketure, legeplads, børneaktiviteter og børnelounge, beach volley og gåture gennem øens jungle.

På Sibu ligger Sea Gypsy Village, som for over 20 år siden blev etableret af et engelsk par. Det var dengang der stod primitive strandhytter på de fleste palmestrande i Malaysia og Thailand. Siden er de fleste steder blevet til luksuriøse femstjernede resorts. På Sea Gypsy Village har man bibeholdt den gamle backpackerstil og blot raffineret den, så den passer bedre til nutidige behov. Sea Gypsy Village har ramt en trend eller en trend har nærmere ramt Sea Gypsy Village. Den går ud på, at det gerne må være lidt primitivt og barfodet. Det skal være øde ø-stemning og virke som om, man er væk fra civilisationen. Men ikke mindst skal det være ordnede forhold.
Det koncept har Sea Gypsy forfinet til mindste detalje, og det er et af få steder, der har fundet en perfekt balance.

De charmerende, men relativt primitive bungalows har selvfølgelig myggenet, men udover det blot en vifte i loftet. Det er nok. Samtidig er det ikke meningen, man skal ligge og lytte til en aircondition, når cikader, fuglefløjt og bølgeskvulp udgør lydbilledet. Der er ikke TV og Wi-Fi i bungalowsne. WiFi er begrænset til et enkelt lille spot i resortet. Det er med til at skabe en laidback atmosfære, der gennemsyrer hele resortet.

Stedet emmer af god stemning. De ansatte gør virkelig deres for at give gæsterne en god oplevelse. Den stemning oplever man også hos gæsterne.

Her går europæiske forretningsmænd bosiddende i Singapore rundt med en kop kaffe iført badeshorts, og ser ud som om, de aldrig har lavet andet end det. Ungerne har for længst fundet sammen med andre børn om boldspil på stranden. Andre børn er i ”kids lounge” - en kæmpe legebungalow for børn. Her er masser af spil, børnebibliotek og endda Disney film. Der er jo grænser for primitiviteten. Alt imens er der naturligvis opsyn fra en af de europæiske unge, der er ansat til at lave aktiviteter med børnene. Og aktiviteter er der masser af, så forældrene indimellem kan få en stund for sig selv.

Hele familien må dog ikke snyde sig selv for verdensklasse snorkling, som er et must ved de små naboøer. Har man mod til det, er den halve times gåtur på sti gennem junglen til nabostedet Rimba en fin udfordring for børn.

Kulinariske oplevelser i Malaysia kan være af svingende kvalitet, men heller ikke her giver Sea Gypsy Village anledning til stress. Alt er topkvalitet, og alt er lavet fra bunden, både hvad angår asiatiske og europæiske retter. Der er selvfølgelig igen tænkt på børnene i form af børnemenuer.

Alt ved Sea Gypsy Village er meget gennemført. Det begynder faktisk allerede i Singapore, hvor der arrangeres transfer fra lufthavnen og lige til, at I sidder med en kold øl på terrassen i bungalowen på Sibu. Det er ikke så enkelt at arrangere transporten selv.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.