Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BALI

Mayong Village Trekking

Her er der virkelig mulighed for at udforske den naturlige skønhed og det traditionelle balinesiske landsbyliv i den gamle by, Mayong Village. Her bevidner historiske relikvier og sarkofager om byens alder, og byens beliggenhed langt væk fra den travle verden gør dette område helt unikt. I befinder jer i et af de mest frodige områder i Indonesien, og udbuddet af friske grøntsager er større end noget andet sted på Bali. 

I vil blive hentet på jeres hotel fra morgenstunden og kørt til selve startstedet for jeres trekkingtur. Inden turen begynder, vil en professionel trekkingguide oplyse om sværhedsgraderne ved de forskellige ruter - og bare rolig, der er ruter for alle!

Naturen i dette område vil invitere jer ind i en imponerede og forbløffet tilstand, over ægtheden, traditionen og den friske luft, som I sent vil glemme. Mayong Village er geografisk smukt beliggende med plateauer og dale, i en storslået natur, der omfavner området, og skaber en hel særlig atmosfære.

På trekking turen vil I få et fantastisk panoramaview af det balinesiske landskab med hundredvis af hektar, der er kantet af risterasser, bakke efter bakke samt det imponerende vandingssystem.

Specielt ved denne tur er, at lokale fra landsbyen er blevet uddannet som guider. De vil give jer en autentiske rundtur i de forskellige landsbyer, og I kommer dermed helt tæt på de lokale og deres dagligdag – både i rismarkerne og i deres hjem.

Når turen er færdig, bydes der på en balinesisk frokost med flere forskellige lokale retter. Glæd jer, det er en fremragende frokostoplevelse. "Smag forskellen - Balis atmosfære med den unikke kultur og fascinerende oplevelser"

Måltider: Frokost

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.