TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Vandretur i Ubud's frodige natur

Man oplever ikke Balis natur, så intenst, som ved at vandre direkte igennem den!

På denne vandretur er der planlagt en rute, der viser jer noget af den mest frodige natur, der findes på Bali. Ad små stier der nogle gange kan ses, andre gange ikke, har I mulighed for at dufte og føle på naturen. Omgivelserne og de store trætoppe over jer danner en hel jungle-hule, og sammen skabes rammerne for en helt unik stemning.

På denne tur er der lagt vægt på at vise jer, hvordan de lokale i området forsimpler livet og deres eksistens. Her får I et indblik i, hvor dedikeret balineserne er til deres land, deres Hindu-kultur og til naturens økosystem.

I bliver også præsenteret for de grønne risterrasser og det enestående vandingssystem. I kommer forbi vandfald, et balinesisk hindutempel og et traditionelt bryggeri.

Vandreturen tager 4 timer, og I tilbagelægger ca. 4 kilometer. Halvdelen af turen foregår i jævnt terræn, mens den anden halvdel af turen vil være på mere ujævnt terræn. Snyd ikke jer selv for de mange indtryk og oplevelser, som vandreturen vil give jer med hjem i kufferten. 

Måltider:
Frokost

 

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet